Search
Close this search box.

De bloedmooie vriendin van Feyenoord-keeper Marciano

De vriendin van Marciano is een kijkje in het privéleven van deze Feyenoord-doelman zeker waard. We stellen je graag voor aan Shelly, die net als haar wederhelft uit Israël komt. De twee zijn sinds 2016 getrouwd en hebben twee kinderen.

© Instargam

Ofir is 32 jaar, zijn bevallige vrouw is een jaartje jonger. Shelly heeft een verdienstelijke carrière als model opgebouwd, maar had volgens de krant Daily Record een opvallende voorgeschiedenis: ze diende vier jaar in het Israëlische leger. Geen poesje om zonder handschoenen op te pakken dus.

Marciano keepte voor zijn komst naar Feyenoord seizoenenlang in de Schotse Premier League, dus het exotische koppel is inmiddels wel gewend aan beroerd weer. Enfin, tijd voor foto’s: dit is de vriendin van Marciano! Ook de vriendin van #1 Feyenoord-doelman Justin Bijlow mag er trouwens zijn.

© Instagram
© Instagram
© Instagram

ook interessant

Kevin Strootman is ondanks zijn zware knieblessure toch in het elftal van het seizoen opgenomen. Ondanks dat hij...

Ze is nog maar 29, maar we kennen Tess al jaren als de bevlogen keepster van het Nederlandse...

De discussie Ronaldo of Messi duurt waarschijnlijk tot in den eeuwigheid, maar op één gebied verslaat Cristiano Ronaldo...

Björn Kuipers en zijn team blijven voorlopig nog op het EK. De scheidsrechter floot niet al te best...

Het is nog niet zeker of Chili-sterspeler Arturo Vidal erbij is bij het duel Chili – Nederland op...

Een koning behoort natuurlijk onpartijdig te zijn, maar toch heeft ook onze Willem-Alexander clubliefde. Voor Ajax, om precies...