Search
Close this search box.

De bloedmooie vriendin van Feyenoord-keeper Marciano

De vriendin van Marciano is een kijkje in het privéleven van deze Feyenoord-doelman zeker waard. We stellen je graag voor aan Shelly, die net als haar wederhelft uit Israël komt. De twee zijn sinds 2016 getrouwd en hebben twee kinderen.

© Instargam

Ofir is 32 jaar, zijn bevallige vrouw is een jaartje jonger. Shelly heeft een verdienstelijke carrière als model opgebouwd, maar had volgens de krant Daily Record een opvallende voorgeschiedenis: ze diende vier jaar in het Israëlische leger. Geen poesje om zonder handschoenen op te pakken dus.

Marciano keepte voor zijn komst naar Feyenoord seizoenenlang in de Schotse Premier League, dus het exotische koppel is inmiddels wel gewend aan beroerd weer. Enfin, tijd voor foto’s: dit is de vriendin van Marciano! Ook de vriendin van #1 Feyenoord-doelman Justin Bijlow mag er trouwens zijn.

© Instagram
© Instagram
© Instagram

ook interessant

Het overlijden van de vrouw van Feyenoord-trainer Patrick Lodewijks is ook bij de gebroeders Koeman keihard aangekomen. Zowel...

Vanavond staat de wedstrijd tussen Liverpool en Manchester United op het programma. Er zijn al veel redenen opgenoemd...

Er komt een musical over oud-voetballer Berry van Aerle. De cultheld van PSV won in 1988 met zijn...

Marouane Fellaini heeft het in zijn eerste halve jaar bij Manchester United nog niet makkelijk. De fans zijn...

De politie is in het onderzoek naar de dood van Koen Everink terechtgekomen bij een opmerkelijke verdachte: Mark...

Arturo Vidal, middenvelder van Juventus en momenteel spelend om de Copa America in Chili is in grote problemen...