Search
Close this search box.

Zo dan! Dit is Dayenne, de bloedmooie vriendin van Justin Bijlow

Justin Bijlow is na zijn doorbraak bij Feyenoord zomaar doorgebroken als de eerste doelman van het Nederlands elftal. Ook op privégebied heeft de ras-Rotterdammer het uitstekend voor elkaar: zijn meisje lijkt rechtstreeks uit een Victoria’s Secret-show te zijn gestapt. Dayenne Huipen is de vriendin van Justin Bijlow.

© Instagram

Dat is ook mannenblad FHM opgevallen: de 25-jarige dame met Indische roots kwam vijf jaar terug in de FHM top 500, dit jaar op een 17e plek. Ook werd ze door het medium uitgeroepen tot WAG van 2021. Justin heeft Dayenne overigens niet veroverd door zijn status als voetballer. Nog voor hun eerste date gaf de dame aan niet eens te weten dat Justin de keeper van Feyenoord is. Hoe de twee elkaar ontmoet hebben is niet helemaal duidelijk.

Wat Dayenne voor de kost doet? Ze is uiteraard werkzaam als model. Daarnaast studeert Dayenne Styling en Vormgeving aan de Artemis Academie in Amsterdam, en houdt ze van mode, films en fotografie.

Saillant feitje: Huipen is niet helemaal puur natuur en is daar heel open over. In gesprek met Voetbalzone gaf ze toe wel eens naar een kliniek te gaan. “Ik heb wel wat laten doen en ik ga ook werken in die branche”, vertelde ze. “Ik ben sowieso van mening dat iedereen moet doen waar die blij van wordt.”

Nou, dat is in ieder geval verfrissender dan al die vrouwen die eromheen draaien (we kijken naar jou, Yolanthe). Hieronder krijg je een betere indruk van Dayenne Huipen, de vriendin van Justin Bijlow.

© Instagram
© Instagram
© Instagram
© Instagram

ook interessant

Er speelt maar één cultheld bij ADO Den Haag en dat is natuurlijk Tommie Beugelsdijk (rustâââgh). Schandalig dus...

PSV heeft Vitesse in eigen huis verslagen. Jürgen Locadia maakte de openingstreffer na een blunder van Piet Velthuizen,...

Kurt Rambis, coach van de New York Knicks, scrollt in zijn vrije tijd graag langs wat pornosites. Helemaal...

Het leven van een financieel onafhankelijke oud-voetballer gaat niet over rozen. Ronald Koeman uitte op Twitter openlijk kritiek...

Het wordt weer lachen, gieren, brullen deze zomer, wanneer Voetbal International tijdens het WK opnieuw met VI Oranje...

PEC Zwolle heeft vanavond de Johan Cruijff-schaal gewonnen ten koste van Ajax. De club sleept daarmee na het...