Search
Close this search box.
Floor, de vriendin van Botic van de Zandschulp

De beeldschone jeugdliefde en vriendin van Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp is de beste tennisser van Nederland. Met zijn plek in de top 50 van de ATP-ranking, presteert hij aanzienlijk beter dan landgenoten Tallon Griekspoor en Tim van Rijthoven. Daarbij wordt hij altijd ondersteund door zijn grote liefde. Maak kennis met Floor van ‘t Hart, de vriendin van Botic van de Zandschulp.

Botic van de Zandschulp met zijn vriendin Floor van 't Hart
© Instagram: @Floorhart

De romane van Botic van de Zandschulp en Floor van ‘t Hart kent al vele hoofdstukken. De twee kennen elkaar namelijk al sinds hun jeugd. Botic en Floor speelden bij dezelfde tennisclub in Veenendaal, de plek waar hij opgroeide. Toen Botic vijftien jaar oud was, trok hij de stoute schoenen aan en vroeg hij de dertienjarige Floor mee op date naar de bioscoop.

Floor van 't Hart, de vriendin van Botic van de Zandschulp
© Instagram: @Floorhart

“Mijn moeder vond het goed”, vertelde Floor in een interview met Toptennis. “Maar wel op voorwaarde dat hij me netjes van het station zou halen en thuis zou brengen.” Van de Zandschulp bleek aanzienlijk beter te kunnen tennissen dan zijn leeftijdsgenoten en dus zijn de twee elkaar uit het oog verloren toen Van de Zandschulp bondstrainingen ging volgen.

De vriendin van Botic van de Zandschulp

Floor keek op toen ze begin 2020 zag dat Van de Zandschulp werd geselecteerd voor het Davis Cup-team. “Het is als je jong bent een droom om voor je land te spelen.” Daarop besloot Floor om Botic via sociale media een felicitatieberichtje te sturen. “Diezelfde avond nog zaten we als vanouds te facetimen. Het klikte meteen.”

Floor van 't Hart en haar vriend Botic van de Zandschulp
© Instagram: @Floorhart

Enkele dagen later kwam Floor kijken toen Botic het NK in Amstelveen speelde. “Die avond heeft hij me net als vroeger netjes thuisgebracht. Misschien is hij al die jaren wel stiekem verliefd op me gebleven. Botic kon nog weleens verlegen zijn, maar toen we weer in contact kwamen, klopte dat beeld niet meer. Botic kan echt op zijn praatstoel zitten.”

Botic van de Zandschulp heeft een relatie met Floor van 't Hart
© Instagram: @Floorhart

Wat doet de vriendin van Botic van de Zandschulp?

Ook Floor van ‘t Hart had behoorlijk wat tennistalent door haar aderen stromen. In de jeugd trainde ook zij mee met de beste tennissers van het land. Door een blessure heeft ze afscheid moeten nemen van haar tennisambities. Tegenwoordig studeert Van ‘t Hart Science, Business and Innovation aan de Vrije Universiteit en werkt ze op de HR-afdeling van KPMG.

Floor van 't Hart, de jeugdliefde en vriendin van Botic van de Zandschulp
© Instagram: @Floorhart

Daarnaast is ze haar sportiviteit ondanks haar blessure nooit verloren. Floor speelt fanatiek hockey op amateurniveau. En Botic moet dan komen kijken uiteraard. “Als we op een tennistoernooi zijn dan draait alles om Botic, maar als we terug in Nederland zijn dan zorg ik er wel voor dat we dat even rechttrekken. Ik hockey in Hilversum en Botic komt vaak op zondag kijken. Dan staat hij in de regen langs de kant van een amateurveld, haha.”

Floor van 't Hart is de vriendin van toptennisser Botic van de Zandschulp
© Instagram: @Floorhart

ook interessant

De huwelijkscrisis van Dries Mertens brengt de Belg ook in de problemen bij zijn contractbesprekingen. De onderhandelingen met...

Vrijwel iedereen is het er over eens dat Sepp Blatter wel eens met pensioen mag. Toch zit de...

Voetbal Inside laste afgelopen week een speciale uitzending in, natuurlijk omdat Johan Cruijff donderdag overleed. Johan Derksen, een...

Onder het mom van de #metoo-hashtag hoorden we de afgelopen maanden veel bekende en onbekende slachtoffers van seksueel...

Het zal je maar gebeuren: storm je als fan het veld op om Zlatan te ontmoeten, ga je...

Langzaam maar zeker begint Puck Moonen behalve op Instagram ook op de fiets indruk te maken. De knappe...