Search
Close this search box.
Ex-vriendin Antony Gabriela Cavallin: aangifte mishandeling

Ex-vriendin Antony doet aangifte: mishandeld en met dood bedreigd

Ajax’ absolute recordtransfer lijkt er een schimmig leven op na te houden. De ex-vriendin van Antony heeft aangifte tegen gedaan van mishandeling. Het gaat om ene Gabriela Cavallin, een Braziliaanse dj en influencer. Antony zou haar hebben verwond en telefonisch met de dood hebben bedreigd.

© Instagram

ESPN Brazilië en Globoesporte.com zeggen de aangifte hebben ingezien, en de aantijgingen zijn niet mals. Zo zou Gabriela schaaf- en snijwonden hebben overgehouden aan ruzies met Antony. Daar zijn foto’s van overhandigd aan de politie. Bovendien waren een vriendin en haar moeder getuige van het voorval.

Gabriela was naar verluidt zo bang voor Antony, dat ze bescherming vroeg aan de politie. Antony zou een wapen bezitten, en veel foute vrienden uit de favela hebben.

Het ging om een knipperlichtrelatie, die eind mei tot een definitief einde kwam. Gabriela was bij Ajax al samen met Antony en reisde met de voetballer naar Manchester United. Ook daar vonden incidenten plaats: na een ruzie werd ze door twee artsen van United behandeld aan een verschoven siliconenprothese. Bij een feest in São Paulo trok hij Gabriela aan haar armen en haren en duwde haar in een auto.

Antony heeft ook kind met jeugdvriendin

Antony was voor de relatie met Gabriela lang samen met zijn jeugdvriendin Rosileny Xavier, met wie hij een zoontje heeft. Rosileny woonde met Antony in Amsterdam, waar op haar Instagram nog wat sporen van te zien zijn.

Ook zijn nieuwe vriendin zou zwanger van Antony zijn geworden: Gabriela verloor haar baby na een aantal weken. De politie legt geen verband tussen eventuele mishandelingen en de miskraam.

Vriendin van Antony
© Instagram

ook interessant

Op deze regenachtige dinsdag willen wij je graag even voorstellen aan Cassandre Davis, een Amerikaans fitnessmodel dat het...

Ze lijkt rechtstreeks uit een Victoria's Secret-show gestapt. Dayenne Huipen is de bloedmooie vriendin van Justin Bijlow....

Zoals je misschien wel weet, is Yolanthe drachtig van een kersvers Sneijdertje. In haar nieuwe column voor Grazia...

De groepsfase verliep, om maar eens een Italiaans woord te gebruiken, crescendo voor Italië. Na twee overwinningen is...

Dat was even schrikken voor VI-journalisten Süleyman Öztürk en Stef de Bont: de twee maken een rondtocht langs...

De Colombiaanse voetballer Radamel Falcao heeft een gigantische boete moeten betalen aan de Spaanse overheid. Hij zou in...