Search
Close this search box.
Heeft Afellay een vriendin?

Heeft Ibrahim Afellay een vriendin? Al zijn exen op een rij

Ibrahim Afellay weet zijn liefdesleven goed verborgen te houden voor de media. Of Afellay een vriendin heeft, is niet bekend. Sterker nog, de afgelopen tien jaar kwam er niets naar buiten over de avonturen van Afellay. Daarmee lijkt hij te hebben geleerd van de periode daarvoor, toen zijn scharrels wereldnieuws waren.

Want Afellay was in zijn eerste jaren bij PSV een ware vrouwenmagneet. De voormalig Oranje-international viel vooral bij de vrouwelijke voetbalsupporters enorm in de smaak. Maar wat heeft hij met al deze aandacht gedaan? Dit zijn de ex-vriendinnen van Ibrahim Afellay.

Meer over Studio Voetbal

Heeft Afellay een vriendin?
© Instagram: @Ibrahimafellay

Dorien Rose Duinker: scharrel van Afellay

De enige naam waar Afellay openlijk over sprak, was Dorien Rose Duinker. Het lingeriemodel kreeg in 2010 een relatie met de toenmalig voetballer van FC Barcelona. De knappe Dorien had op dat moment al in de Playboy gestaan en was door de lezers van dat blad zelfs uitgeroepen tot Playmate van het Jaar. Ook in de Spaanse media bleef dat niet onbelicht en haar pikante foto’s bereikten al snel heel Spanje.

Dorien Rose Duinker, ex-vriendin van Afellay
© Instagram: @Dorienrose

Wellicht kent ook de jongere generatie haar, want in 2018 deed ze mee aan het populaire programma Temptation Island VIPS. In 2018 trouwde Dorien met een vrouw, maar een half jaar later bleek dat toch niet helemaal wat ze zocht. Sinds enkele jaren heeft ze een relatie met corona-ontkenner Willem Engel.

Dorien Rose Duinker is de ex van Afellay en vriendin van Willem Engel
© Instagram: @Dorienrose

Nouhed Sherrat: scharrel van Afellay

Een jaar nadat de relatie tussen Afellay en Dorien Rose Duinker was mislukt, werd er een nieuw liefdesverhaal de wereld in geslingerd. Nouhed Sherrat kwam bij Shownieuws namelijk met een opmerkelijk verhaal op de proppen. Afellay had net de WK-finale verloren en werd met Oranje gehuldigd in Amsterdam. Nouhed stond vooraan en maakte een hartje naar haar crush Afellay.

Tot haar grote verbazing maakte Afellay een hartje terug, waarop Nouhed een telefoongebaar maakte. Via wingman Khalid Boulahrouz zijn de twee die dag met elkaar in contact gekomen. Nouhed gaf echter bij Shownieuws aan dat hij later nooit meer heeft gebeld, maar daar nog wel altijd op hoopte. “Daar ben ik heel eerlijk in. Niet omdat het een voetballer is, maar omdat het een hele leuke jongen is.”

Ibrahim Afellay bespreekt zijn ex-vriendinnen
© Instagram: @Ibrahimafellay

Roemeense scharrel van Afellay?

Het meest recente bericht over het liefdesleven van Afellay komt uit 2012. Nederland had zojuist een interland gespeeld tegen Roemenië en het Roemeense blad Click! Beweerde dat enkele internationals na afloop een feest bezochten, waar een lading Roemeense escort-dames werd ingevlogen. Het blad deelde foto’s waarop Robin van Persie, Nigel de Jong en Ibrahim Afellay zichtbaar waren.

Het feest duurde van 1 uur tot 4 uur ’s nachts en werd georganiseerd door Roemeense internationals Ciprian Marica en Adrian Mutu. De prostituees bevestigden dit verhaal en vertelden dat ze 150 euro kregen om op het feest te komen. Of Afellay zich die avond inderdaad met een van de dames heeft vermaakt is onduidelijk. Robin van Persie en de KNVB ontkenden het hele verhaal later.

Van Persie en Ibrahim Afellay ontkennen scharrels in Roemenië
© Instagram: @Ibrahimafellay

ook interessant

De vrijdagavond is wat voetbalgelul betreft natuurlijk voor Voetbal Inside, maar de NOS lijkt voorzichtig de concurrentie te willen aangaan. Het vaste...

Panagiotis Kone wist dit weekend in de Serie A werkelijk een prachtig doelpunt te maken. De speler van...

Er wordt vol lof gesproken over het Belgische nationale team. Het team verloor wel wat van dat vertrouwen...

Wie nog aan het sparen was om het Amsterdamse grachtenpand van Wesley en Yolanthe over te nemen, heeft dikke pech:...

De Graafschap-speler Anthony van de Hurk was maandagavond dolblij toen hij de 2-2 maakte voor zijn club tegen...

Okee, hij heeft soms wat vreemde maniertjes en is niet zelden onuitstaanbaar, maar Cristiano Ronaldo is wél de...