Search
Close this search box.
Vriendin Dordrecht-goalie

Dordrecht-goalie regelt bloedmooie blondine

Je bent van beroep doelman en staat een-na-laatste in de Jupiler League, waar je in zestien wedstrijden inmiddels al 33 keer bent gepasseerd. Dan lijkt het allemaal tegen te zitten, totdat je na een gezapig duel op de bank ploft naast een beeldschone blondine.

Dat is zo ongeveer het leven van Tim Coremans, doelman van van FC Dordrecht. Vandaag stellen we je voor aan zijn wederhelft: Maxine van der Laars, de vriendin van Tom Coremans.

Dit uitermate knappe blondje is afkomstig uit Etten-Leur en opende na haar studie aan het Vitalis college in Breda een beautysalon genaamd MaxMooi. Zoals van een echt voetbalkoppel verwacht mag worden hebben ze ook een schattig hondje – Ollie – die regelmatig voorbijkomt op Instagram. Gelukkig plaatst Maxine ook foto’s van een compleet andere aard, en die zijn de moeite zeer zeker waard.

maxine-1 maxine-2 maxine-3 maxine-4 maxine-5 maxine-6 maxine-8maxine-7  maxine-9 maxine-12maxine-10 maxine-11  maxine-13

 

ook interessant

Louis van Gaal is tegenwoordig analist bij Ziggo Sport en de coach kwam gisteren opeens met een hilarische...

Lisa Ann wordt met haar 43 jaar gezien als de beroemdste MILF-pornoster ter wereld. Naast haar ondeugende beroep...

Iedere Eredivisie-club roert zich op de transfermarkt en dat levert de ene na de andere tropische verrassing op....

Twee prachtige doelpunten met de hak dit weekend: de ene was afkomstig van FC Groningen-spits Michael de Leeuw,...

De laatste vriendin van Neymar was Bruna Biancardi, maar er gingen haar veel prachtige brunettes voor... Alle scharrels...

Hij is in geen velden of wegen te bekennen, de Britse miljonair die deze week zijn peperdure Rolls...