Search
Close this search box.
Vriendin van Tiijani Reijnders is Marina Reijnders

Vriendin van Reijnders blijkt slechtste vlogster ooit: ‘Moet ze het niet van hebben’

Tijjani Reijnders is de 25 jaar nog niet gepasseerd, maar is al getrouwd met de vrouw van zijn dromen. Dit is Marina Reijnders, de vrouw van Tijjani. Naast voetbalvrouw heeft Marina haar eigen kledinglijn, en postte ze wel eens een vlog (zie onder). We raden aan die niet te kijken, maar gewoon het knappe snoetje van Marina te bewonderen.

Marina en Tiijanie kregen begin 2018 een relatie en zijn inmiddels alweer ruim vijf jaar bij elkaar.

Tijjani Reijnders heeft een relatie met Marina
© Instagram: @Mariinareijnders

De vrouw van Tijjani Reijnders

Voordat Marina Reijnders met Tijjani trouwde, ging ze door het leven als Marina Gourgis. Ze is geboren in Eindhoven, maar is verhuisd naar Hengelo, waar ze Tijjani vermoedelijk ook heeft ontmoet. In Hengelo startte ze in 2016 op het ROC een opleiding detail- en groothandel (mbo niveau 4). In de tussentijd kon ze haar passie echter meer kwijt bij haar bijbaantjes.

Marina Gourgis samen met haar vriend Tijjani Reijnders
© Instagram: @Mariinareijnders

Zo werkte ze als verkoopster bij MANGO, een keten van Spaanse kledingwinkels en later in dezelfde functie bij de Zara in Enschede. Nadat Marina haar opleiding afrondde, besefte ze dat haar passie niet in de detailhandel lag. Daardoor werkt ze tegenwoordig als kraamverzorgende. Handig voor als Tijjani en Marina zelf binnenkort aan kinderen beginnen.

Marina Reijnders is de vrouw van profvoetballer Tijjani Reijnders
© Instagram: @Mariinareijnders

Als kraamhulp ben je natuurlijk niet veertig uur per week aan het werk, maar word je incidenteel opgeroepen. Dat geeft Marina genoeg vrije tijd om zich bezig te houden met haar echte passie. Ze is haar eigen kledinglijn begonnen: Marina Gourgis Clothes. Via haar webshop kun je allerhande vrouwenkleding kopen. Van strandjurkjes en jumpsuits tot lekkere warme winterjassen.

Marina Gourgis is de vriendin van Tijjani Reijnders
© Instagram: @Mariinareijnders

Vriendin Tijjani ook vlogger

Daarnaast heeft Marina een voorliefde voor vloggen en heeft ze haar eigen YouTube-kanaal. Van haar editskills of aantal abonnees hoeft ze het nog niet te hebben, maar het geeft wel een mooi inkijkje in haar leven. Zo kun je bijvoorbeeld haar hele vakantie van Curaçao terugzien. Ze houdt überhaupt wel van een beetje reizen. Zo is Marina de laatste jaren ook naar Zakynthos, Barcelona, Rome, Los Angeles, Tulum, Bacalar, Valladolid, Cancun, de Bahama’s, Ibiza, Aruba en Albufeira geweest.

https://www.youtube.com/watch?v=IJUr03q_OYU

Dat het wel goed zit tussen Tijjani en Marina blijkt wel uit het feit dat ze in de zomer van 2022 in het huwelijksbootje stapten. De twee mogen zich inmiddels alweer ruim een jaar man en vrouw noemen.

Tijjani Reijnders is getrouwd met Marina Gourgis
© Instagram: @Mariinareijnders

ook interessant

Het seizoen zit erop voor Cristiano Ronaldo, die dit seizoen met Real Madrid naast elke belangrijke prijs greep....

Owen Wijndal werd in de zomer van 2022 voor tien miljoen euro opgepikt door Ajax bij AZ. In...

Terwijl hun naamgenoot het Spaans benauwd krijgt, gaat EA Sports gewoon vrolijk door met het ontwikkelen van FIFA 16. Mét revolutionaire verandering, want...

Terwijl Tom Dumoulin nog goed en wel aan het wielerseizoen moet beginnen, heeft landgenoot Niki Terpstra zijn eerste...

Bij wijze van kerstcadeau aan zijn fans toont Cristiano Ronaldo, ‘s werelds rijkste voetballer, in welk stulpje hij...

Edwin Van der Sar feliciteerde vanmorgen, weliswaar een dag te laat, via Twitter Tim Krul voor zijn verjaardag....