Search
Close this search box.
Sam is de vriendin van Tallon Griekspoor

Dit is de knappe vriendin van tennisser Tallon Griekspoor

Tallon Griekspoor won in 2023 zijn eerste ATP-toernooi uit zijn carrière. In de finale van het ATP 250-toernooi in het Indiase Pune was hij te sterk voor de Fransman Benjamin Bonzi. Dat vierde hij bij thuiskomst met zijn familie, maar óók met zijn vriendin. Dit is Sam Reus, de vriendin van tennisser Tallon Griekspoor.

Sam Reus is de vriendin van Tallon Griekspoor
© Facebook: Sam Reus

Sam Reus is geboren in Den Helder en heeft al sinds 2018 een relatie met Tallon Griekspoor. Op dat moment moest Griekspoor zijn grote doorbraak in het toptennis nog maken. Sam Reus plaatste op 8 juli 2018 een berichtje op Facebook waarin ze bekendmaakte dat Griekspoor haar nieuwe vriend was. Griekspoor zelf had zijn lolbroek aan en reageerde daarop met: “Ken ik jou?”

Tallon Griekspoor reageert onder een Facebook-post van Sam Reus
© Facebook: Sam Reus

Wat doet de vriendin van Tallon Griekspoor?

In haar jeugd ging Sam Reus naar Mavo aan Zee en tegenwoordig studeert ze Applied Sciences aan de Tio University. De vriendin van Tallon Griekspoor had de afgelopen jaren een bijbaantje als ober in The Harbour Club, maar werkt tegenwoordig als hostess in The Secret Garden.

Sam Reus samen met haar vriend Tallon Griekspoor
© Facebook: Sam Reus

Tallon Griekspoor en zijn vriendin Sam Reus wonen tegenwoordig samen. De twee zijn op 24 oktober 2019 verhuisd naar Amsterdam. De relatie tussen Tallon en Sam gaat uitstekend en ze zijn samen heel gelukkig. Dat is echter weleens anders geweest in het leven van Sam.

Tallon Griekspoor samen met zijn vriendin Sam Reus
© Facebook: Sam Reus

Vriendin Tallon Griekspoor had anorexia

Sam Reus kampte in haar jeugd namelijk met een ziekte. De Noord-Hollandse had jarenlang last van anorexia. In 2017 bracht ze naar buiten daar eindelijk van te zijn genezen. “Met een bijzonder maar toch positief gevoel kijk ik terug naar deze periode en het moment waarop ik dit bericht schreef. Positief omdat ik uiteindelijk alleen maar heb geleerd van de situatie. Na regen komt zonneschijn en de lieve mensen om mij heen zorgen voor een hele hoop zonnestralen, elke dag weer.”

Tallon Griekspoor heeft een relatie met Sam Reus
© Facebook: Sam Reus

Het leven lacht Sam tegenwoordig dus weer toe. Ze is gezond, gelukkig in de liefde en heeft een studie opgepakt. Sam is net als haar vriend fan van Ajax en komt vaak kijken bij Tallon als hij speelt. Dat ze ook nog beschikt over een gezonde dosis humor, blijkt wel uit deze reactie van Sam op Facebook. In een bericht van ABN AMRO Open met een oproep voor ballenjongens, tagt ze doodleuk Tallon.

Sam Reus tagt Tallon Griekspoor op Facebook
© Facebook: Sam Reus
Sam Reus die de vriendin van toptennisser Tallon Griekspoor
© Facebook: Sam Reus
Tallon Griekspoor is verliefd op Sam Reus
© Facebook: Sam Reus

ook interessant

Niemand is veilig voor de paperazzi, ook sportpresentator Wilfred Genee niet. Roddelblad Privé betrapte het pedante gelhoofd in innige omhelzing...

De Argentijnse spits, en schoonzoon van Diego Maradona, Setgio Aguëro is gisterenavond gewond geraakt bij een auto-ongeluk in...

De Vlaamse band Triggerfinger staat zaterdag 18:00 op muziekfestival Rock Werchter, maar laat dat nou toevallig om dezelfde...

Ajax spelers zijn altijd gewild geweest en dat is geen wonder. De voetbalschool en het selectiewerk van de...

Een vaste basisplaats als rechtsback bij Oranje is voor Gregory van der Wiel nog niet weggelegd, maar hij...

Wanneer je een voetbalwedstrijd gaat plannen, is het belangrijk dat je een goede strategie uitwerkt. Hierbij is het...