Search
Close this search box.
Vriendin Sven Botman

Vriendin Sven Botman: Newcastle-verdediger schaakt bloedmooie brunette

Sven Botman werd in de zomer van 2022 voor een bedrag van veertig miljoen euro overgenomen van LOSC Lille. De centrale verdediger van Newcastle United groeide al snel uit tot een sterkhouder in de Premier League. Maar Engeland is vooral onder de indruk van zijn vriendin. Dit is Chana Kesselaar, de bloedhete vriendin van Sven Botman.

De relatie van Sven Botman gaat al vele jaren terug. Hij had al iets met Chana Kesselaar toen hij nog in de jeugd van Ajax voetbalde. Via Jong Ajax en SC Heerenveen kwam hij in Frankrijk bij Lille terecht, steeds met Chana aan zijn zijde. Chana is net als Sven Botman opgegroeid in (de buurt van) Amsterdam. Daar zat ze op het Geert Grote College, waar ze begon op het vwo nadat ze een CITO-score van 540 had.

Sven Botman heeft een verhouding met Chana Kesselaar
© Instagram: @Chanakesselaar
Chana Kesselaar is de vriendin van Sven Botman
© Instagram: @Chanakesselaar

De relatie van Sven Botman

In 2019 begon Chana met het najagen van haar eigen droom. Ze startte met een opleiding modestyling aan de Akademie Vogue. Sven was namelijk niet de enige met grote ambities. In de tussentijd heeft Chana diverse baantjes gehad om haar studie te kunnen financieren. Zo werkte ze als hostess bij The Harbour Club toen hij bij Ajax speelde. Later verhuisde Chana mee met Sven naar Heerenveen. Toen werkte ze als fitnessinstructeur bij Fit for Free in Heerenveen. Dat kan natuurlijk prima met zo’n killerbody.

Sven Botman heeft een relatie met Chana Kesselaar
© Instagram: @Chanakesselaar

Inmiddels heeft Chana haar opleiding afgerond en heeft ze haar eigen bedrijf in de fashionwereld. Ze werkt als freelance stylist en maakt illustraties en kunst. Dat is natuurlijk perfect te doen vanuit hun nieuwe huis in Newcastle. Ze heeft haar eigen website én promoot mannen- en vrouwenkleding via haar Instagram-kanaal, waarop ze zesduizend volgers heeft. En jij bent daar (vanaf nu) waarschijnlijk ook één van!

Sven Botman is verliefd op zijn vriendin Chana Kesselaar
© Instagram: @Chanakesselaar

Persoonlijkheid vriendin van Botman

In de fashionwereld voelt Chana zich als een vis in het water. “Ik krijg energie als ik bezig ben met mode. Ik heb een goed gevoel voor mode en hou de laatste trends bij. Ik kan goed luisteren en snap wat de mensen willen als ze omschrijven wat hun eigen stijl is en wat ze graag dragen. Wat ik jullie kan geven is een jonge frisse dame die erg gemotiveerd is om altijd verder te leren in dit vak, niet alleen op school maar ook in de praktijk. Ik zal nooit een uitdaging uit de weg gaan. Ik ben erg energiek, vrolijk, stressbestendig, zelfstandig en heb geen 9 tot 5 mentaliteit. Daarnaast ben ik communicatief sterk, sociaal, ga ik altijd gestructureerd te werk.”

Sven Botman is de vriend van stylist Chana Kesselaar
© Instagram: @Chanakesselaar

Nog een laatste feitje: Sven Botman moest zijn luxe vakantie op Mallorca met Chana onderbreken afgelopen zomer nadat Newcastle op de deur klopte. Hij kon daar een contract tekenen en kon die kans niet laten lopen. Hopelijk voor Chana maakt Sven dat deze zomer goed.

Chane Kesselaar, het vrouwtje van Sven Botman
© Instagram: @Chanakesselaar

ook interessant

Vanmiddag komen de coaches en aanvoerders van Feyenoord en FC Utrecht samen om te praten over de aankomende...

Sergio Padt, doelman van FC Groningen, zit vast voor agressief gedrag in de trein op zondagavond. Padt ging...

Het is onrustig in Turkije, en dat merken ook de Nederlanders die in het land wonen. De bekendste...

Altijd al eens een voetballer tegen willen komen? Het wordt in ieder geval een stuk gemakkelijker om Jurgen...

Het Nederlands elftal heeft de tickets voor het EK 2020 in de pocket. Hallelujah, want het waren bittere...

Een opvallende Tweet vandaag van FC Groningen-speler Rasmus Lindgren. De speler van de Groningers vroeg via het sociale...