Search
Close this search box.
Is dit de vriendin van Sem Steijn?

Is dit de vriendin van FC Twente-speler Sem Steijn?

Als zoon van trainer Maurice Steijn, stond Sem Steijn al vanaf jonge leeftijd in de picture. De laatste jaren laat hij zien ook nog behoorlijk goed te kunnen voetballen. Maar hoe zit het met zijn relatiestatus? Daar is hij zelf wat schimmig over, maar dit zou zomaar zijn vriendin kunnen zijn!

De vriendin van Sem Steijn
© Instagram: @Sem.Steijn

Sem Steijn komt uit de jeugdopleiding van ADO Den Haag, maar debuteerde niet voor die club in het betaald voetbal. In 2018 ging hij mee met zijn vader, die op dat moment trainer was van VVV-Venlo. Steijn speelde op huurbasis een halfjaar in Limburg, waar zijn vader hem liet debuteren. Later ging hij ook mee met zijn vader naar de woestijn bij Al-Wahda.

Eenmaal teruggekeerd bij ADO, bleek Steijn veel meer dan het zoontje van. Hij scoorde aan de lopende band en dwong een transfer naar FC Twente af. Inmiddels geniet Sem daar behoorlijk wat aandacht, dus zou het ook logisch zijn als zo’n knappe jongen ook een vriendin heeft toch? Dat is echter nog maar de vraag.

Vriendin of zus?

Sem Steijn heeft nog nooit in het openbaar gesproken over zijn liefdesleven. Wat wel opvalt, is dat er op zijn Instagram-pagina diverse foto’s van hem staan met een knap blond meisje. De ene keer met een arm om haar heen, de andere keer ligt haar hoofd op zijn borst. Dat doet vermoeden dat zij de vriendin is van Sem Steijn.

De vriendin of zus van Sem Steijn
© Instagram: @Sem.Steijn

De vraag is echter of dat ook daadwerkelijk het geval is. Toen Sem en Maurice onlangs met Sparta en FC Twente tegenover elkaar stonden, bleek uit een opmerking dat Sem ook nog een zusje heeft. “Mijn vrouw en dochter zeiden aan de eettafel zonder blikken of blozen dat ze allebei voor Sem waren”, zei Maurice bij Rijnmond Sport. Dat maakt het ook weer aannemelijk dat de dame op de foto’s het zusje is van Sem Steijn. Dus Sem: tijd op eens duidelijkheid te verschaffen!

Sem Steijn heeft op dit moment mogelijk een relatie
© Instagram: @Sem.Steijn
Is Sem Steijn nog vrijgezel?
© Instagram: @Sem.Steijn

ook interessant

Het is ieder seizoen weer enorm spannend voor menig voetbalfan, wie wordt er kampioen en wie degradeert er...

United-fans moeten stoppen met het zingen van hun nieuwe liedje voor spits Romelu Lukaku, dat vindt althans Kick...

Er is meer duidelijkheid over de dood van Tim Bergling, beter bekend als de wereldberoemde dj Avicii. Het...

Het Noorste toptalent Martin Odegaard stond een aantal jaar geleden in de picture bij alle Europese topclubs, waaronder Ajax. Real...

Zes Ajax-fans werden afgelopen woensdag aangevallen door fans van AC Milan. Zes van hen belandden zelfs in het...

Bayern München won gisteren het duel in de Champions League met 1-3 bij CSKA Moskou. Arjen Robben was...