Search
Close this search box.
Vriendin Raymond van Barneveld

Vriendin Van Barneveld: ruilde vrouw in voor 18 jaar jonger moppie

Hoewel we Raymond van Barneveld de laatste jaren veel interviews zag geven alsof zijn kat net was overleden, is hij natuurlijk wel een van de grootste darters aller tijden. En dat schijnt aantrekkelijk te zijn, want hij sloeg een 18 jaar jonger meisje aan de haak. Dit is Julia Evans, de vriendin van Raymond van Barneveld.

Meer dan 25 jaar lang was Raymond van Barneveld getrouwd met Silvia Walraven. Silvia en Raymond waren niet van elkaar af te slaan en zijn vrouw reisde overal mee naartoe. Alle grote dartstoernooien had ze van dichtbij gezien. Toch heeft het de laatste jaren niet helemaal goed gezeten in hun relatie. Er gingen al veel geruchten dat Raymond ook aan zou klooien met andere vrouwen en dat zorgde ervoor dat Silvia haar uitweg zocht in de alcohol.

De ex-vrouw van Raymond

Na 25 jaar deed Raymond van Barneveld het verzoek om te gaan scheiden. Hoewel Silvia wist dat het niet zoals vroeger was, kwam dat verzoek toch als een donderslag bij heldere hemel. Sterker nog, Raymond speelde dat via de media. “Het is heel pijnlijk om dat op televisie bij Shownieuws te moeten horen”, vertelde ze in een interview met LINDA. “Raymond gaf als verklaring dat hij bang was dat ik weer aan de drank zou gaan, als ik dat had geweten…”

Raymond van Barneveld ruilde zijn ex-vrouw Silvia Walraven in voor Julia Evans
© Instagram: @Raybar180 & @Silviawalraven

In eerste instantie was Silvia woedend. Raymond bleek al een nieuwe vriendin te hebben gehad toen hij nog samen was met haar. Met de jaren heeft de woede plaatsgemaakt voor acceptatie. Inmiddels weet Silvia dat de breuk voor haarzelf ook beter is geweest. “Nog een jaar langer in dit huwelijk had mijn ondergang geworden. Ik was dan kapotgegaan aan de alcohol.” Silvia vond in Piet een nieuwe liefde en dat hielp haar om haar leven weer op te pakken. Begin 2021 kreeg ze de volgende mokerslag te verwerken: Piet overleed aan de gevolgen van een hersenbloeding.

Julia Evans is de nieuwe vriendin van Raymond van Barneveld
© Instagram: @Raybar180

Raymond van Barneveld heeft het geluk na hun scheiding wel gevonden. In de liefde althans. Hij ontmoette Julia Evans, een Brits meisje dat maar liefst achttien jaar jonger is dan Barney. Toen Silvia op een gegeven moment niet meer meeging naar de toernooien van Raymond, nam zij al snel haar plaats in. “Het gaat om een doodnormale 34-jarige vrouw uit Londen”, verklaarde het management van Raymond van Barneveld destijds.

Raymond van Barneveld heeft een 18 jaar jongere vriendin
© Instagram: @Raybar180

Nieuwe vriendin Raymond van Barneveld

Julia Evans was een vrijgezelle vrouw zonder kinderen. Ze werkte als manager bij een bedrijf in de regio van Londen, maar had zelf in eerste instantie niets met de dartsport. “Het is een vrouw met een erg goede job”, zei het management tegenover The Sun. Van Barneveld ging dus al met Julia toen hij nog getrouwd was met Silvia. “Wat we deden was riskant, maar mijn huwelijk zat er toch al op, dat wist Silvia ook. Voor mijn gevoel was ik al van haar af.”

Raymond van Barneveld heeft een relatie met een Britse vrouw
© Instagram: @Raybar180

Naast de reizen die ze samen maakten voor het darten, hebben Julia en Raymond de laatste jaren ook privé een hoop van de wereld gezien. Zo zijn ze samen naar Spanje op vakantie geweest en hebben ze Parijs bezocht. Daar heeft hij Julia ten huwelijk gevraagd. Van Barneveld gaat dus voor de tweede keer in zijn leven trouwen. Dat zal op 18 september 2023 plaatsvinden op Cyprus. “We hebben een fantastische, mooie locatie uitgezocht en daar gaan we langzaam alle voorbereidingen voor treffen.”

Raymond van Barneveld gaat trouwen met Julia Evans
© Instagram: @Raybar180

Kinderen Raymond van Barneveld

Van Barneveld heeft twee kinderen overgehouden aan zijn relatie met Silvia. Zij kregen samen Daisy en Patty. Daarnaast had Silvia ook nog een zoon (Mike) uit een eerdere relatie. Raymond van Barneveld is inmiddels ook al opa en dus sluit hij uit dat hij ook nog kinderen krijgt met Julia. Zij heeft volgens hem ook geen kinderwens.

Barney en zijn verloofde bij Oranje
© Instagram: @Raybar180

ook interessant

De Franse racer die zaterdag een flinke crash maakte op het circuit in Zandvoort is overleden. De Fransman...

Een wel heel bijzondere manier om een penalty te nemen. Een aanloop nemen, struikelen, snel opstaan en de...

Scheids Mark Clattenburg, wie kent hem niet, stond even voor schut in de pot Reading – Liverpool. Na...

Echt, of een creatieve Photoshop? Een Instagram-account met de naam ‘eljeroeliabusted’ beweert privégesprekken van Feyenoord-aanvaller Eljero Elia te...

Jack van Gelder mag dan wel als presentator aan de slag gaan bij Sport1, als het aan hem...

Eens in de zoveel tijd plopt er weer eens naam op van een oud-speler uit de Eredivisie die...