Search
Close this search box.
Dit is de minnares van Quincy Promes, waardoor hij zijn vriendin kwijtraakte

Mishandeling en vreemdgaan: hoe Quincy Promes zijn vriendin kwijtraakte

Profvoetballer Quincy Promes maakt de laatste jaren een zooitje van zijn leven. Het Openbaar Ministerie eist twee jaar cel voor het neersteken van zijn neef en door zijn eigen wangedrag is Quincy Promes ook nog eens zijn vriendin Jamie kwijtgeraakt.

Jamie is de vriendin van Quincy Promes
© Instagram: @Qpromes

Een aantal jaar geleden leek Quincy Promes zijn zaakjes uitstekend op orde te hebben. Hij was zeer succesvol als profvoetballer, international van het Nederlands elftal, verdiende een dik salaris en had een super knappe vriendin. Inmiddels is zijn privéleven één grote ravage. Er hangt een celstraf van twee jaar boven zijn hoofd voor zware mishandeling, hij wordt verdacht van drugshandel én hij zag zijn vriendin bij hem weggaan.

Promes had vele jaren een relatie met zijn vriendin Jamie. Jamie is van Surinaamse afkomst en staat liever niet in de belangstelling. Zij was gelukkig samen met Quincy Promes en ze kregen samen drie kinderen: dochters Alaney en Aaliyah en een zoontje. De twee jaar jongere Jamie verhuisde steeds mee als Promes van club wisselde.

Quincy Promes is niet langer de vriend van Jamie
© Instagram: @Qpromes

“Naar Rusland gaan is een grote stap met een gezinnetje”, zei Promes in De Telegraaf toen hij voor het eerst de overstap maakte naar Spartak Moskou. “Voor mijn vriendin en kinderen ben ik in het centrum van Moskou gaan wonen. Dan hebben we de winkels dichtbij en is het leuker naar buiten gaan. We wonen echt midden in de city.” Later verhuisde Jaime ook mee naar Sevilla en Amsterdam.

Lees ook: Drugshandel én poging tot moord: what’s up met Quincy Promes

Quincy Promes mishandelt vriendin Jamie

Pas later kwam Jaime erachter dat Promes niet zo’n lieverdje is. Toen ze samen met elkaar en de kinderen op vakantie waren op Ibiza, heeft Promes zijn vrouw en kinderen fysiek mishandeld. Dat meldde Johan Derksen aan tafel bij Veronica Inside (tegenwoordig Vandaag Inside) op basis van meerdere bronnen. “Promes ging door het lint op Ibiza. Daar zijn klappen gevallen en ook zijn vrouw is daar het slachtoffer van geworden. Dat is later ook een politiezaak geworden.”

Jamie en Quincy Promes hebben geen relatie meer
© Instagram: @Qpromes

De geruchten over de mishandeling van zijn gezin, werden later kracht bijgezet door Nieuwsuur. Het actualiteitenprogramma bracht naar buiten dat Promes niet alleen werd verdacht van drugshandel, maar ook van huiselijk geweld. Dat is overigens niet de enige misstap die Promes zou hebben begaan. Juicechannel meldde later dat Promes ook nog zou zijn vreemdgegaan.

Jamie, de ex-vriendin van Quincy Promes
© Instagram: @Qpromes

Promes bedriegt zijn vriendin met deze dame

Volgens Yvonne Coldeweijer hebben meerdere bronnen aan haar bevestigd dat Quincy Promes zijn vriendin Jamie heeft bedrogen door vreemd te gaan met ene Amber Celine. Dat is zelfs niet bij één keer gebleven, maar de affaire heeft maandenlang geduurd. Deze optelsom heeft ertoe geleid dat de relatie tussen Promes en Jamie is geklapt. De aanvaller verwijderde plotseling alle foto’s van hem en Jamie van zijn Instagram-kanaal. Daarmee krijgt het leven van Promes opnieuw een stoot op de kin.

© Instagram

ook interessant

Hilariteit alom in de Schotse tweede competitie dit weekend. Dundee’s verdediger Jack Hendry haalt zijn teamgenoot Cammy Kerr...

Er bestaan behoorlijk wat vooroordelen over vrouwenvoetbal en het moet als damesvoetballer nogal vermoeiend om die steeds te ontkrachten. Het...

Het mocht wat kosten, maar verloren zoon Daley Blind keerde in 2019 terug naar Amsterdam. Het betekende dat...

Hier in Nederland denken we altijd dat het Oranje-centrum volstrekt onbekend is en internationaal gezien weinig potten zal...

“Wat Wesley Sneijder kan dat kan ik ook.”, moet Jack Wilshere hebben gedacht toen hij tijdens de huldiging...

De Franse wielerploeg AG2R La Mondiale heeft twee van zijn renners uit de Ronde van Spanje gehaald omdat...