Search
Close this search box.
Kristy Willemstijn is de vriendin van Quilindschy Hartman

Lekker bezig Quilindschy! De bloedmooie vriendin van Hartman

Basisspeler bij Feyenoord, opgenomen in de voorselectie van Oranje en gedebuteerd voor Jong Oranje. En ook privé heeft hij niets te klagen! Dit is Kristy Willemstijn, de bloedmooie vriendin van Quilindschy Hartman.

Kristy Willemstijn in de vriendin van Quilindschy Hartman
© Instagram: @Kristywillemstijn

Quilindschy Hartman heeft op dit moment een relatie met Kristy Willemstijn. Kristy is een knappe blondine geboren in Ridderkerk, een dorp in Zuid-Holland. Ridderkerk ligt vast aan Rotterdam en vlakbij Zwijndrecht, de plek waar Quilindschy vandaan komt. Kristy volgt op dit moment een mbo-opleiding, maar heeft grote ambities voor de toekomst.

Quilindschy Hartman heeft een relatie met Kristy Willemstijn
© Instagram: @Kristywillemstijn

Ze volgt een mbo-opleiding Juridische en administratieve beroepen aan het Zadkine College. Nadat ze haar diploma daar heeft gehaald, wil ze graag verder in de juridische wereld. Ze hoopt vervolgens ook een hbo-studie rechten te kunnen doen. Dat alles met één groot doel: ooit advocaat worden.

Kristy Willemstijn en Quilindschy Hartman hebben een verhouding
© Instagram: @Kristywillemstijn

Het is niet bekend hoelang Kristy en Quilindschy al samen zijn, maar het lijkt geen relatie van vele jaren te zijn. Onlangs zijn ze wel samen op vakantie geweest naar Dubai, waar ze diverse musea hebben bezocht en hebben genoten van de plaatselijke gerechten. Ze hebben samen een kleine zwarte hond genaamd Malu.

Quilindschy Hartman is de vriend van Kristy Willemstijn
© Instagram: @Kristywillemstijn

Daarnaast werkt Kristy volgens haar LinkedIn-profiel als kassière bij de Jumbo in Ridderkerk. Dat doet ze inmiddels al 5,5 jaar. Of zou ze stiekem vergeten zijn haar profiel bij te werken? Quilindschy zal haar financieel namelijk vast wel bijstaan met zo’n salaris bij Feyenoord. Want eerlijk is eerlijk, hij heeft toch mooi de hoofdprijs aan de haak geslagen.

Kristy Willemstijn, de vriendin van Quilindschy Hartman
© Instagram: @Kristywillemstijn
Quilindschy Hartman en Kristy Willemstijn hebben een relatie
© Instagram: @Kristywillemstijn

ook interessant

Real Madrid versterkte zich al met Toni Kroos en James Rodriguez, maar de honger van de Spanjaarden is...

Oranje miste afgelopen oktober het WK 2018 in Rusland en vanuit Engeland zag Leroy Fer het met lede...

Aan een recente foto van Estavana Polman te zien, komt ze al even niet meer aan handballen toe....

Feyenoord-goalie Erwin Mulder moest vandaag het oefenduel tegen Excelsior aan zich voorbij laten gaan. Hij was vervelend ten...

De Iraanse wielrenner Bahman Golbarnezhad is zaterdag overleden na een val in de wegwedstrijd bij de Paralympische Spelen....

Het zijn bepaald geen fijne weken voor Lionel Messi. De steraanvaller baalde een aantal weken geleden nog dat...