Search
Close this search box.
De bloedmooie vriendin van Pavlidis

Vriendin Pavlidis: AZ-spits doet het met bloedmooie topsporter

Vangelis Pavlidis rijgt de doelpunten aaneen in de Eredivisie. De spits van AZ blaakt van het zelfvertrouwen en wij weten wel waarom. Dit is namelijk de prachtige vriendin van Pavlidis: Mariánna Solkidou.

Mariánna Solkidou is de vriendin van Vangelis Pavlidis
© Instagram: @Vangelis_pavlidis

Al op jonge leeftijd maakte Pavlidis de stap van Griekenland naar Duitsland. Hij kwam in de jeugd van VfL Bochum te spelen, waarvoor hij ook doorbrak in het profvoetbal. De aanvaller werd een jaar uitgeleend aan Borussia Dortmund, waar hij in het tweede elftal speelde en een jaar aan Willem II. Dat bleek een schot in de roos, want in ruim tachtig wedstrijden maakte hij 33 doelpunten. De Tilburgers besloten hem dan ook permenent over te nemen.

Mariánna Solkidou heeft een relatie met Vangelis Pavlidis
© Instagram: @Vangelis_pavlidis

De vriendin van Vangelis Pavlidis

In de zomer van 2021 nam AZ hem voor 2,5 miljoen euro over en dat bleek een gouden greep. Hij maakte al meer dan zestig doelpunten in Alkmaarse dienst. En in al die jaren werd hij bijgestaan door zijn jeugdliefde Mariánna Solkidou. Het is niet bekend wanneer de twee een relatie kregen, maar de oudste foto van het koppel op sociale media dateert van 2016. Toen was Pavlidis achttien jaar oud.

Vangelis Pavlidis is de vriend van Mariánna Solkidou
© Instagram: @Vangelis_pavlidis

Wie is Mariánna Solkidou?

De twee hebben elkaar al eerder ontmoet, want hij heeft Mariánna meegenomen uit Griekenland. Met één blik op de foto’s weet je direct dat de Griekse over de beauty beschikt, maar de knappe blondine heeft nog veel meer in haar mars. Zo heeft ze Accounting & Finance gestudeerd in Griekenland. Dat deed ze op het Hellenic College in Thessaloniki.

Vangelis Pavlidis is samen met de Griekse Mariánna Solkidou
© Instagram: @Vangelis_pavlidis

Daarnaast beschikt ook Mariánna over de sportgenen. Ze speelde altijd volleybal op hoog niveau in Griekenland. Maar toen ze met Vangelis is meegegaan voor zijn voetbalcarrière is het volleyballen er een beetje bij ingeschoten. De twee wonen inmiddels samen in Nederland en zijn dus al heel wat jaartjes gelukkig samen. De grote vraag is bij welke (top)club de toekomst van Pavlidis ligt.

Het liefde van Vangelis Pavlidis
© Instagram: @Vangelis_pavlidis
Vangelis Pavlidis heeft een blonde vriendin
© Instagram: @Vangelis_pavlidis
Vangelis Pavlidis met zijn verkering
Mariánna Solkidou, de vriendin van Vangelis Pavlidis
© Instagram: @Vangelis_pavlidis
Mariánna Solkidou in bikini
© Instagram: @Vangelis_pavlidis
Mariánna Solkidou en Pavlidis
© Instagram: @Vangelis_pavlidis

ook interessant

Een WK voetbal betekent dat de beste voetballers ter wereld zich verzamelen, maar ook dat de mooiste vrouwen...

Er dartelen de mooiste vrouwen rondom voetballers, maar dat is vaak niet vanwege hun onweerstaanbare looks. Hieronder een...

Grappen over domme Belgen zijn natuurlijk flauw, maar ze maken het ons ook niet gemakkelijk. Zo ook weer...

Een pijnlijke fout van de Canadese autoriteiten heeft het drama met het jeugdige ijshockeyteam nog gruwelijker gemaakt. Eén...

Een lijst van de lelijkste voetbalshirts allertijden. Er hebben namelijk flink wat lelijke voetbalshirts in de loop der...

Bojan Krkic is terug van weggeweest. Sterker nog, sinds zijn rentree van twee weken geleden scoorde hij al...