Search
Close this search box.
cadeau geven

Zo geef jij een Vriendin een origineel Cadeau bij een Feestje

Op zoek naar leuk, origineel cadeau voor een goede vriendin? Dit artikel zet de leukste cadeaus voor je op een rijtje. Bij een cadeau voor haar kun je denken aan chocoladereep met een gepersonaliseerde wikkel, aan chocolaatjes waarop een foto van jullie te zien is, gepersonaliseerde sokken, een thermosbeker met foto of bijvoorbeeld een houten fototegel. Het zijn de gepersonaliseerde cadeaus die het vaak goed doen bij ontvangers; je hebt moeite gedaan om er iets van te maken! Een goed alternatief voor een fles wijn of bos bloemen die anderen al geven. Wat is het meest originele cadeau dat je zelf al eens ontving van iemand anders?

Grote houten plank met een boodschap

Naast de genoemde gepersonaliseerde cadeaus kan ook een houten serveerplank het overwegen waard zijn. In zo’n houten plank kun je een persoonlijke boodschap, de eerste letters van jullie namen of bijvoorbeeld een hartje laten graveren. Zo’n houten plank komt altijd van pas en vormt vaak een sieraad op het aanrecht. Daarbij past het mogelijk bij een gemeenschappelijke hobby: gezellig samen borrelen! Een houten snijplank met gravering is niet alleen leuk als cadeau bij een verjaardag of bijvoorbeeld afstudeerfeestje. Je kunt het ook gebruiken als een housewarming cadeau. Alternatief voor een houten plank is een complete kaasplank cadeauset, waarbij je naast de serveerplank ook een aantal mesjes krijgt voor het snijden van de kaas.

Praktische cadeaus voor het interieur

Hoewel een gepersonaliseerd cadeau vaak het leukst is, kun je ook kiezen voor een praktisch cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een set met mooie glazen, een vaas of soortgelijke accessoires voor in het interieur. Het zijn cadeaus die altijd van pas zullen komen. Zorg dat dergelijke presentjes qua stijl passen bij iemands smaak. Je wilt voorkomen dat er een groot contrast zit tussen de kleuren en materialen van zo’n accessoire en de rest van het interieur. De kans is groot dat je cadeau in dit geval al snel op zolder verdwijnt.

Geef iemand een leuke activiteit cadeau

Tot slot kan het geven van een activiteit een goede optie zijn. Ga bijvoorbeeld samen uiteten om herinneringen op te halen, geef een dagje sauna cadeau of kies voor een cadeaubon om iemand een middag te laten borrelen op het terras. Zeker met de zomer in aantocht is het een cadeau die meer dan van pas zal komen! Om het cadeau een persoonlijke touch te geven, kun je er een kaartje aan toevoegen.

ook interessant

Jij hebt geen gekke waarzegsters nodig om 2017 te voorspellen, toch? Vertel: wat gebeurt wél, en wat sowieso...

Sciencefictionboeken zijn altijd een bron van inspiratie en vermaak geweest voor veel mensen, vooral voor mensen die op...

Als je je seksleven wat meer pit wilt geven, ben je misschien de term ‘pegging‘ tegengekomen. Maar wat...

Diamanten worden al lang vereerd als het toonbeeld van elegantie en luxe, het hart veroverend en symbool voor...

Gaat Ajax zijn eerste prijs in vier jaar pakken, of stunt Willem II in de bekerfinale? We weten...

Is je beste vriendin binnenkort jarig en wil jij haar op een zo leuk mogelijke manier verrassen? Dat...