Search
Close this search box.
Blossom de Weerd is de vriendin van Noa Lang

De vriendin van Noa Lang, die haar Insta-profiel weggooide

Noa Lang gaf vorig seizoen aan dat hij de Belgische competitie ‘heet’ had gemaakt en uitkeek naar de volgende stap. De absolute top meldde zich echter niet, dus de volgende stap blijkt PSV te zijn. Wie wel hot is, is de vriendin van Noa Lang: Blossom de Weerd.

Blossom de Weerd, zwangere vriendin van Noa Lang
© Facebook: Blossom Blue

Noa Lang is een van de meest markante figuren uit het Nederlandse profvoetbal. Dan geeft hij weer een geïrriteerd interview, dan juicht hij weer met zijn vingertje voor zijn mond om er plotskaps weer drie in te schieten. Onlangs hield hij bij het juichen zijn vinger niet vóór zijn mond, maar stopte hij zijn vinger erin. Dat in combinatie met de bal die hij onder zijn shirt deed, deed de wereld vermoeden dat hij vader wordt.

Noa Lang en zijn vriendin Blossom de Weerd
© Facebook: Blossom Blue

Vriendin van Noa Lang is zwanger

En dat klopt! Maar wie is de vriendin van Noa Lang? De aanvaller heeft al jaren een relatie met Blossom de Weerd. Ze hebben elkaar leren kennen in 2018 in Amsterdam. Sindsdien hebben zij een relatie en is Blossom ook met Noa meegegaan naar België.

Blossom was al moeder: ze heeft een dochtertje overgehouden uit een eerdere relatie. Op 25 april kwam het zoontje van Noa en Blossom ter wereld, Navy Livai.

Noa Lang en zijn vriendin Blossom de Weerd
© Facebook: Blossom Blue

Instagram van de vriendin van Noa Lang

Blossom had ooit een Insta-account waarop ze zich Blossom Blue noemde, waar dat heeft ze inmiddels verwijderd. Daarop was te zien dat Noa een goede relatie had met het dochtertje (geboren in 2017) van Blossom. Buiten haar groene ogen, donkere haarkleur en Nederlandse nationaliteit, is er maar weinig bekend over de vriendin van Noa Lang. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Noa Lang en zijn vriendin Blossom de Weerd
© Facebook: Blossom Blue
Blossom de Weerd, vriendin van Noa Lang, met dochtertje
© Facebook: Blossom Blue
Blossom de Weerd, vriendin van Noa Lang, met dochtertje
© Facebook: Blossom Blue

ook interessant

Keffertjes, ze doen meestal meer kwaad dan goed. Dat blijkt maar weer uit dit vervelende verhaal. Chelsea-fan Charlie Edwards bestelde...

De winnaar van de Europa League krijgt vanaf het seizoen 2015-2016 een ticket voor de Champions League in...

Barcelona kan weleens in grote problemen komen door de transfer van Neymar. Het aantrekken van de sterspeler uit...

Je zou denken dat prominente voetballers wel wat beter opletten, nu Cristiano Ronaldo zo verguisd is omdat hij na een...

Adam Johnson mag nu dan een veroordeelde pedofiel zijn, over vrouwelijke aandacht heeft de aanvaller niks te klagen....

Het centrum van Lyon kent een invasie van ruim 3.000 Ajax-fans en dat hebben ze geweten ook. Bijvoorbeeld...