Search
Close this search box.
Wie is de vriendin van Merijn Scheperkamp?

Heeft schaatser Merijn Scheperkamp al een vriendin?

Hij werd ooit ‘de Frenkie de Jong van de schaatswereld’ genoemd. Goedlachs, positief, spontaan, knap koppie en bijzonder getalenteerd. Wij beantwoorden die ene prangende vraag: heeft Merijn Scheperkamp al een vriendin. Het lijkt er wel op als je zijn Instagram bekijkt, maar schijn bedriegt.

Heeft Merijn Scheperkamp een vriendin?
© Instagram: @Merijn.1

Scheperkamp is een van de grootste schaatstalenten van deze wereld. Begin 2023 kwam dat tot uiting toen hij Europees kampioen sprint werd. Zijn enorme talent heeft hij van zijn vader Marcel Scheperkamp, in het verleden ook begenadigd profschaatser. Merijn Scheperkamp rijgt de successen aaneen en het leven lacht hem toe. Toch heeft hij buiten de schaatsbaan nog een belangrijke stap te zetten.

Meer over schaatsen:

Merijn Scheperkamp met zijn zus
© Instagram: @Merijn.1

Heeft Merijn Scheperkamp een vriendin?

Merijn Scheperkamp heeft op dit moment namelijk nog geen vriendin. Wie door de Instagram-pagina van Scheperkamp grasduint, komt echter bedrogen uit. De jonge schaatser heeft namelijk diverse foto’s op zijn pagina staan met een knappe jonge blondine. Hoewel dit doet vermoeden dat hij misschien toch een vriendin heeft, blijkt het de zus van Merijn Scheperkamp te zijn.

Merijn Scheperkamp heeft op dit moment geen vriendin
© Instagram: @Merijn.1

Zus Merijn Scheperkamp

Merijn en Floor Scheperkamp hebben namelijk een hele goede relatie. Toen Scheperkamp naar Beijing ging voor de Olympische Winterspelen, kreeg hij in een interview met Jumbo-Visma de vraag wie hij het meest ging missen. “Mijn zus Floor. Ik heb haar al heel lang niet meer gezien en zal haar, net als mijn ouders, extreem gaan missen. Ik heb een heel goede band met m’n zus en ik weet dat ze mijn grootste fan is. Ik vind het extra bijzonder dat ik op haar verjaardag de beste race van het seizoen mag gaan rijden.”

Merijn Scheperkamp heeft geen vriendin
© Instagram: @Merijn.1
Niet de vriendin, maar de zus van Merijn Scheperkamp
© Instagram: @Merijn.1
Heeft Merijn Scheperkamp een relatie?
© Instagram: @Merijn.1

ook interessant

Met het vergaren van de Champions League kan SBS het niet maken om Jan-Joost van Gangelen en Hansie...

Je moet grondig zoeken om een positieve kant van Manchester United-trainer José Mourinho te ontdekken, want de geplaagde...

Nick Kyrgios kan met zijn bad boy-gedrag gerust bestempeld worden als de Mario Balotelli onder de tennissers. Ook...

We kennen Max Verstappen als iemand die nooit een blad voor de mond neemt. De steward die hem...

Arie Haan is fel tegen het nieuwe 1-5-3-2-systeem van Oranje. De tweevoudig WK-finalist vindt dat de verdedigende stijl...

Genieten op de training van Real Madrid. Tijdens een rondo dolt Cristiano Ronaldo samen met enkele van zijn...