Search
Close this search box.
Vriendin Kenneth Taylor

Vriendin Kenneth Taylor is steenrijke influencer: ‘Inkomen niet ver uit elkaar’

Na een beduidend mindere periode lijkt Kenneth Taylor zijn oude vorm weer hervonden te hebben bij Ajax. De middenvelder zit weer lekker in zijn vel en dat zou zomaar eens kunnen komen door de ontwikkelingen in zijn liefdesleven. De nieuwe vriendin van Taylor is niemand minder dan influencer Jade Anna.

Kenneth Taylor heeft een relatie met Jade Anna van Vliet
© Instagram: @Jadeanna & @Kennethtaylor_

Taylor was een van de weinige basisspelers bij Ajax die nog niet erg succesvol was in de liefde. De 21-jarige middenvelder leek niet erg bezig te zijn met de vrouwtjes, maar daar is inmiddels verandering in gekomen. Taylor lijkt een relatie te hebben met Jade Anna van Vliet. Een twee jaar jonger meisje dat liefst tien keer zo populair is als de Ajacied.

Jade Anna is de vriendin van Kenneth Taylor
© Instagram: @Jadeanna

Jade Anna is de vriendin van Kenneth Taylor

Jade Anna verdient haar geld namelijk als influencer. Ze timmert hard aan de weg op TikTok, YouTube en Instagram. En met succes, want op Insta heeft ze inmiddels al meer dan een miljoen volgers. Dan blijft onze Kenneth toch flink achter met zijn 100.000 fans.

De geruchten over de relatie tussen Kenneth Taylor en Jade Anna zijn al langer hardnekkig. De twee zijn al meermaals samen gespot en flirtten openlijk op sociale media. Onlangs werd er zelfs een foto van ze genomen toen ze samen op Schiphol liepen. Dat kan haast niet missen toch? En Jade Anna leek de relatie later zelf te bevestigen. Ze was aanwezig bij Ajax tegen Vitesse, plaatste een foto in haar Stories, tagde daarin Kenneth Taylor en zette er een hartje bij. 1+1 is bij ons weten nog altijd 2. Hier kan je overigens jade anna naakt zien!

Kenneth Taylor is samen met een influencer
© Instagram: @Jadeanna

Jade Anna en Taylor verdienen bijna net zoveel

Maar wie is die Jade Anna nou eigenlijk? De negentienjarige influencer woont net als Kenneth in Amsterdam. Ze komt echter oorspronkelijk uit Heemskerk. In 2018 begon ze voor zichzelf als content creator. Dat deed ze op diverse sociale media en op YouTube. Zo groeide ze uit tot een van de grootste influencers van Nederland. Op TikTok is ze bijvoorbeeld groter dan Monica Geuze en Anna Nooshin.

Wat dat betreft koos Jade zeker niet voor Kenneth om haar bankrekening te spekken. Hun inkomens liggen niet gek veel uit elkaar: Taylor verdient bij Ajax zo’n miljoen per jaar, terwijl Jade’s vermogen wordt geschat op 1,5 miljoen.

Kenneth Taylor en Jade Anna hebben een relatie
© Instagram: @Jadeanna & @Kennethtaylor_

De meeste boomers denken vast: lekker makkelijk geld verdienen. Maar er komt meer bij kijken dan je denkt. “Mijn hoofd staat altijd aan, mentaal werk ik heel hard”, zei ze onlangs in de Linda. “Bij sommige beroepen plof je na je werk thuis op de bank en hoef je niets meer. Wat ik doe, stopt nooit. In bed lig ik te malen over wat ik morgen moet posten. Maar ik werk graag, want ik vind het heel leuk.”

Jade Anna in bikini
© Instagram: @Jadeanna

De relatie tussen Kenneth en Jade Anna houdt de Nederlandse media bezig. Ook bij Veronica Offside werd hun liefde besproken. “Misschien is hij daarom weer in vorm, omdat hij vlinders in zijn buik heeft”, zei Andy van der Meijde. Ook Wesley Sneijder denkt dat Jade Anna een goede invloed op hem heeft. “Die jongen heeft misschien een goed gevoel nu, gaat met plezier naar de club en weet dat hij fijn thuiskomt. Daar ga je wel van vlammen, ja.”

Kenneth Taylor is de vriend van influencer Jade Anna
© Instagram: @Jadeanna
© Instagram: @Jadeanna

ook interessant

De Engelse pers pakt vandaag groots uit met de nieuwe vriendin van Memphis, die hij op Instagram aan...

België treedt de moeilijke kwartfinale tegen Argentinië met vertrouwen tegemoet. Doelman Thibaut Courtois verloor überhaupt nooit een wedstrijd...

Het was gisteren een bizarre dag voor Angèl Di Maria. De Argentijnse aanvaller hoorde vlak voor het duel...

Ryan Babel gold als groot talent, maar is tegenwoordig afgezakt naar het Turkse Kasımpaşa SK (middenmoter in de...

Graziano Pellè kreeg afgelopen dinsdag van de aanklager betaald voetbal een schikkingsvoorstel van vier wedstrijden schorsing, vanwege de...

De gulle lach, de uitstekende tanden van Ronaldinho zullen we niet meer zien. De speler van Atlético Mineiro...