Search
Close this search box.
Vriendin van Timber

Mysterieuze liefde: is dit de vriendin van Jurriën Timber?

Jurriën Timber is vaste waarde in het centrum van Ajax, heeft uitzicht op een basisplaats bij het Nederlands elftal en kon de stap maken naar Manchester United. De verdediger is razend populair, maar is hij dat ook bij de vrouwtjes? De grote vraag: heeft Jurriën Timber een vriendin? Daar lijkt het wel op, maar zeker weten doen we het niet.

Heeft Jurrien Timber een vriendin?
© Pro Shots

Wie Timber volgt op sociale media, weet dat hij niet veel deelt over zijn privéleven en al helemaal niet over zijn liefdesleven. Op de vraag of Timber op dit moment een vriendin heeft, is het antwoord dan ook: niet duidelijk. Wel is hij in de media diverse keren in verband gebracht met twee meisjes. Die lichten wij graag voor jou uit.

Vriendin van Jurriën Timber: Marisol?

In diverse media duikt de naam van Marisol op als het om de relatie van Timber gaat. Dat heeft er alles mee te maken dat zij namelijk met zijn familie op de tribune zat tijdens het EK in 2021. Die foto heeft Timber overigens zelf op zijn Instagram-account gedeeld. Later werd dat gerucht echter de kop ingedrukt. Marisol bleek namelijk de vriendin te zijn van Shamier Timber, zijn broer. Shamier en Marisol hebben inmiddels samen een kind.

Familie van Timber
© Instagram: @Jurrientimber

Vriendin van Jurriën Timber: Roos de Back?

Deze vergissing leert dat je niet blind af moet gaan op foto’s op sociale media, maar toch komt ook de tweede suggestie daarvandaan. In de zomer van 2022 leek Timber namelijk op vakantie te zijn met Roos de Back. Zowel Timber als Roos plaatsten in dezelfde paar dagen een foto van exact hetzelfde plekje op het Griekse eiland Zakinthos.

Deze Oranje-internationals zijn trouwens ook nog vrijgezel!

Daarnaast reageert Timber geregeld met hartjesemoticons op de posts van Roos. Ook plaatste ze enkele weken later een foto waarop Timber een arm om haar heen sloeg in een restaurant. Op Twitter heeft de in Amsterdam wonende Roos slechts drie volgers, waaronder Timber zelf. Dat de twee iets met elkaar hebben, is dus niet zeker, maar er zijn wel sterke aanwijzingen. Nog een extra detail: Roos reageert sinds kort ook op de posts van Marisol!

Vriendin Timber
© Instagram: @Roosdeback
© Instagram: @Roosdeback
Is Roos de Back de vriendin van Timber?
© Instagram: @Roosdeback
Vriendin Jurrien Timber
© Instagram: @Roosdeback

Check dit bericht ook op Instagram:

ook interessant

Irina Shayk staat als topmodel regelmatig zonder kleren op de camera, maar vandaag maakte ze het wel erg bont. Op...

De eerste twee helften zijn verloren gegaan. Je team druipt af naar de kleedkamer. De eerste vier spelers...

Een hele vreemde gele kaart voor Ryan Donk in de Turkse competitie. Hij pakte geel door een aanval...

Dirk Kuyt had een groot aandeel in de landstitel van Feyenoord, dat staat vast. Het neemt niet weg...

Sportief gaat het Vincent Janssen allesbehalve voor de wind, want de Eredivisie-sensatie van vorig seizoen kan het net bij...

Een wedstrijd in Brazilië liep dit weekend wel heel erg uit de hand. Tijdens het duel Baraùnas en...