Search
Close this search box.
Vriendin Erling Haaland

Dit is de mysterieuze vriendin van sterspits Erling Haaland

Erling Haaland is de meest succesvolle spits van dit moment. Doelpunten gaan als warme broodjes over de toonbank, een salaris van ruim een miljoen euro per week, maar hoe is het met Haaland en de liefde? Wij zochten voor je uit of Erling Haaland een vriendin heeft.

Eén keer eerder in zijn leven heeft Haaland een vriendin gehad. In zijn tienerjaren raakte de spits op slag verliefd. Hij speelde op dat moment voor Molde FK en had een Noors meisje ontmoet, zo vertelde zijn jeugdtrainer van RB Salzburg Stanislav Macek aan Lifebogger. Vanwege haar opleiding kon zij niet met Erling Haaland meeverhuizen naar Oostenrijk.

Meer over Erling Haaland & Manchester City

De vriendin van Erling Haaland
© Instagram: @Erling.haaland

In een eerlijk gesprek heeft Haaland toen aangegeven dat zijn prioriteit bij het voetbal lag. Een Latrelatie zagen zij niet zitten, waardoor een breuk met de eerste liefde van Haaland een feit werd. In de jaren die daarop volgden, kwam Haaland nauwelijks meer in het nieuws als het ging om zijn liefdesleven. Op het voetbalveld was hij uiterst succesvol, maar in de liefde zeer anoniem.

Erling Haaland en de liefde

Toen Haaland in zijn periode bij Borussia Dortmund net met zijn twee doelpunten Club Brugge had geveld, werd hij door een journalist gevraagd naar zijn liefdesleven.
Journalist: “Slaap je alleen vanavond?”
Haaland: “Uhmm, ja…”
Journalist: “Je neemt geen meisje mee toch, want je hebt geen hattrick gemaakt”
Haaland: “Ik heb nu vijf van die ballen in mijn bed, die zijn als mijn vriendinnen”

Jeugdliefde van Erling Haaland
© Instagram: @Erling.haaland

Huidige vriendin van Erling Haaland

Lange tijd bleef het dus stil vanuit huize Haaland, maar inmiddels zijn de Engelse media zijn nieuwe crush op het spoor. Onder meer The Mirror en The Sun beweren dat Haaland al vele maanden actief aan het daten is met Isabel Haugseng Johansen. Isabel is een achttienjarig meisje dat net als Erling Haaland geboren en getogen is in het Noorse Bryne.

De nieuwe vriendin van Erling Haaland heet naar verluidt Isabel Haugseng Johansen
© Instagram

Ze kennen elkaar dan ook al vanuit hun jeugd. “Het lijkt behoorlijk serieus te zijn. Isabel is naar Duitsland en Engeland gereisd om Erling te zien en nu zijn ze samen naar Marbella geweest”, valt te lezen in The Sun. Isabel Haugseng Johansen deelt dezelfde passie als Haaland, want zij is ook professioneel voetballer. Isabel speelt momenteel voor Bryne Fotballklubb, waar ook Haaland doorbrak in het profvoetbal.

Isabel Haugseng Johansen vermoedelijk de nieuwe vriendin van Erling Haaland
© Instagram

ook interessant

De vriendin van Joey Veerman is Chantalle Schilder. Gezien haar achternaam hebben we het donkerbruine vermoeden dat Chantalle...

Menig voetbalfan, tegenstander of coach ergert zich regelmatig groen-en-geel aan het gedrag van Mario Balotelli. Clarence Seedorf is...

Wayne Rooney mag dan al jaren samen zijn met zijn vrouw Coleen en twee kinderen hebben, als we...

Ajax vloog donderdagavond uit de Europa League nadat het over twee wedstrijden op uitdoelpunten geklopt werd door Dnipro...

De fans van ADO Den Haag die afgelopen zondag tijdens het met 2-0 gewonnen duel met Feyenoord niet...

Kenneth Vermeer keept zaterdag waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd voor Ajax. Frank de Boer wil de resevedoelman daarmee bedanken...