Search
Close this search box.
Tori Woodward The Chainsmokers

Beroemde dj gaat vreemd, en zijn vriendin toont het pikante bewijs

Nee, het leven van een dj-vriendinnetje gaat niet over rozen. Dat ondervond ook Tori Woodward, het meisje van Alex Pall. Die naam ken je misschien niet, maar zijn dj-ensemble The Chainsmokers vast wel.

Tori betrapte haar geliefde met een andere vrouw en dat mag werkelijk iedereen weten. De dame zette beelden van een beveiligingscamera op Instagram. Daarop is duidelijk te zien hoe Alex een dame kust. Een andere dame dan Tori, dus.

Chainsmokers Tori Instagram
© Instagram

De foto stond niet lang op Instagram, maar werd verwijderd omdat het in strijd zou zijn met de richtlijnen. Daar liet Tori zich niet door uit het veld slaan. De bevallige advocate plaatste even later onderstaande boodschap, waarin ze schrijft dat Alex toegaf haar met verschillende dames te hebben bedrogen. ‘Sorry’ kwam niet in het vocabulaire van Alex voor. De dj dacht dat het wel kon omdat hij beroemd is.

Chainsmokers Tori Instagram
© Instagram

 

Het is inmiddels (logischerwijs) uit tussen Tori en Alex. Aawh. “Ik ga verder met mijn leven, met de voldoening dat ik bevrijd ben van een vreselijke persoon”, laat ze weten. Wil jij haar troosten?

 

ook interessant

Het was niet de bedoeling dat hij uitlekte, maar dat deed hij uiteindelijk toch: een pikante foto van...

Steven Berghuis heeft de deur van de de Kuip definitief achter zich dichtgetrokken, en speelt bij aartsrivaal Ajax....

Er zijn wat beren op de weg, maar de duizelingwekkende transfer van Neymar naar Paris Saint-Germain Neymar lijkt...

Jorge Mendes, de manager van Cristiano Ronaldo, trouwde afgelopen weekend en als stervoetballer kun je natuurlijk niet met...

Verdriet binnen de gelederen van Feyenoord: de vrouw van keeperstrainer Patrick Lodewijks is vanochtend omgekomen bij een verkeersongeluk....

Wat moet het toch heerlijk zijn om in een droomwereld te leven. Zo weet Alejandra Buitrago, een prachtig...