Search
Close this search box.
Vriendin Bas Nijhuis

Dit is de vriendin van scheidsrechter Bas Nijhuis

Het is zowel de meest geliefde als meest gehate scheidsrechter van Nederland. Ook het liefdesleven van Bas Nijhuis is omstreden. Tegenwoordig is Chantal de vriendin van Nijhuis, maar daarvoor had hij er een uiterst turbulente relatie opzitten. Zijn ex-vriendin deed in 2014 namelijk aangifte tegen de scheidsrechter voor mishandeling en chantage.

Onzin, volgens Nijhuis, dus deed hij op zijn beurt weer aangifte tegen haar. Een jaar later werd bekend dat het Openbaar Ministerie de zaak had geseponeerd.

Chantal Koebrugge, de vriendin van Bas Nijhuis
© Twitter: @HenkKrol

Bas Nijhuis ontmoet zijn nieuwe vriendin

Enkele jaren later kwam Bas Nijhuis Chantal Koebrugge tegen en hij liet direct een onuitwisbare indruk achter. Nijhuis had haar na een korte ontmoeting direct om haar nummer gevraagd, maar dat wilde Chantal nog niet geven. Vervolgens griste hij het mobieltje van Chantal uit haar handen en belde hij snel zijn eigen nummer. Op die manier kon hij later toch weer contact zoeken.

Chantal Koebrugge is de vriendin van scheidsrechter Bas Nijhuis
© www.impackt.nl

Net als Bas Nijhuis zelf, is ook Chantal geboren en opgegroeid in Enschede. Chantal heeft Leisure Management en Events gestudeerd in Breda en ging daarna aan de slag als eventmanager. Daarmee kwam ze een poos geleden nog in het nieuws, want de drie heren van Veronica Inside (Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp) hadden haar beloofd om op een evenement van haar te komen spreken.

Vriendin Bas Nijhuis in het nieuws

Net daarvoor barstte de bom in hun programma door de Akwasi-rel. Het trio kreeg slaande ruzie en gaf aan nooit meer samen te willen werken. Johan Derksen gaf later aan dat Chantal daardoor helemaal in paniek was geraakt, aangezien dat weleens het einde van het evenementenbureau kon betekenen. Daardoor heeft het VI-trio hun eer opzijgezet en zijn ze toch komen opdagen om Chantal een plezier te doen.

Bas Nijhuis heeft Chantal Koebrugge ten huwelijk gevraagd
© Zooconsultants.nl

Chantal is zeven jaar jonger dan Bas Nijhuis, maar de twee wonen al jaren gelukkig samen op een boerderij in Enschede. Samen onderhouden zij de dieren, de akkers en de rest van het terrein. Daarnaast vervult Chantal al vele jaren een vrijwilligersfunctie bij Stichting Thriatlon.

Vriendin Bas Nijhuis wordt zijn vrouw

In de zomer van 2021 heeft Bas Nijhuis zijn Chantal ten huwelijk gevraagd. “Ik heb wedstrijden gefloten in volle stadions, maar dat maakte me niet zo zenuwachtig als dit”, zei Nijhuis in de Privé. Hoewel Chantal zelf had aangegeven gewoon ‘nee’ te verkopen als Nijhuis haar ‘en plein public’ ten huwelijk zou vragen, maakte Bas er toch een groot spektakel van.

Chantal Koebrugge is de toekomstige vrouw van Bas Nijhuis
© LinkedIn: Chantal Koebrugge

Hij had haar namelijk verteld thuis te blijven om de schapen in te enten, maar vervolgens kwam er een helikopter op het terrein landen. Samen vlogen ze naar Slot Zeist, waar Bas Nijhuis Chantal live in de radio-uitzending van Veronica Inside ten huwelijk vroeg. Ondanks haar eerdere waarschuwing, gaf Chantal haar jawoord. Nu, ruimt anderhalf jaar later, heeft het huwelijk nog altijd niet plaatsgevonden. Niet openlijk ten minste, want misschien heeft Chantal alsnog haar huwelijk in de anonimiteit gekregen.

Bas Nijhuis vraag zijn vriendin Chantal Koebrugge ten huwelijk
© Instagram: @Basnijhuis

ook interessant

Tegen tien man van AC Milan lukte het Ajax niet om het benodigde doelpunt maken. De verdediging van...

AZ neemt het in de kwartfinale van de Europa League op tegen het Portugese Benfica. Dat heeft de...

Ajax liep gisteren het kampioenschap mis in een verschrikkelijke wedstrijd aan Amsterdamse zijde. Het leidde tot woede bij...

Voetbalvrouw blijf je je hele leven, zo lijkt het. Sylvie Meis mag dan al jaren gescheiden zijn van...

Het Chinese bedrijf Huawei is met twee Nederlandse clubs is gesprek over een mogelijke sponsorovereenkomst. Het zou gaan...

Je ziet het niet heel veel, maar ze zijn er zeker hoor, rokende voetballers. Meestal doen ze het...