Search
Close this search box.
Melisa Schaufeli is de vriendin van Andy van der Meyde

Dit is de bekende vrouw van Andy van der Meijde

Ex-international Andy van der Meijde is tegenwoordig wekelijks op televisie te zien in de voetbaltalkshow Veronica Offside. Dat is niet de eerste keer dat de oud-profvoetballer veelvuldig op tv is, want in het verleden had hij samen met zijn vrouw een eigen reality-serie. Maak kennis met Melisa Schaufeli, de vrouw van Andy van der Meijde.

Andy van der Meijde en zijn vriendin Melisa Schaufeli
© Instagram: @Melisaschaufeli

Na de profcarrière van Van der Meijde bracht hij zijn eigen autobiografie uit. In het boek Geen genade deed hij openlijk zijn verhaal over zijn uit de hand gelopen leven. In deze bestseller omschreef hij hoe drang naar seks, alcohol en drugs zowel zijn loopbaan, als zijn privéleven ruïneerde. Uit eerdere relaties heeft hij dan ook meerdere kinderen overgehouden.

Melisa Schaufeli, de vriendin van Andy van der Meijde
© Instagram: @Melisaschaufeli

Vaste vriendin Andy van der Meijde

Uiteindelijk kreeg Van der Meijde zijn leven weer op de rit en hij vond in Melisa Schaufeli een vrouw die zich niets van zijn verleden aantrok. “In het begin van onze relatie heeft hij zijn boek geschreven. Ik heb het nooit gelezen, omdat het me niet echt boeit. Dat is het verleden”, vertelt ze in een interview met het magazine Grazia.

Andy van der Meijde en zijn vriendin Melisa Schaufeli in de auto
© Instagram: @Melisaschaufeli

Andy en Melisa kwamen elkaar voor het eerst tegen in een bruin café in Amsterdam. Die avond was het nog niet direct raak, zo vertelt Melisa. “Ik vond hem leuk, maar hij miste een kies, dus ik dacht: dat kan echt niet.” Toch was er wel een bepaalde chemie tussen de twee en werd het contact steeds intensiever. “Het eerste wat hij deed toen we wat hadden was een nieuwe kies uitzoeken.”

Andy van der Meijde en zijn vriendin Melisa Schaufeli samen met hun kind
© Instagram: @Melisaschaufeli

Vriendin Van der Meijde rap zwanger

Dat bleek een match made in heaven. “Na drie maanden woonden we samen en vier maanden later was ik zwanger.” Melisa is naar eigen zeggen ‘hairartist’ van beroep, in de volksmond ook wel kapster genoemd. Andy en Melisa stemden er zelfs mee in om een eigen reality-programma op de buis te brengen. Het dagelijks leven van het koppel en de kids was wekelijks op SBS6 en RTL5 te zien.

Melisa Schaufeli, de vriendin van Andy van der Meijde
© Instagram: @Melisaschaufeli

Melisa besloot zeven jaar geleden te stoppen met roken, wat ze compenseerde met haar eetgedrag. Binnen no-time kwam ze vijftien kilo aan. Na een streng dieet is ze inmiddels weer helemaal in haar oude shape. Door veel te sporten en goed op haar eten te letten, blijft Melisa er al maanden stralend uitzien.

Melisa Schaufeli, de vriendin van Andy van der Meijde
© Instagram: @Melisaschaufeli

ook interessant

Een werkelijk prachtige goal van Marco Fabian, speler van het Mexicaanse Azul, tegen concurrent Puebla. Hij krijgt de...

Als voetballer heb je nou eenmaal veel aanzien. En dat je daarbij ook nog eens veel geld op...

Hij is een bekend gezicht, maar dat geldt voor zijn hele gezin. Dit zijn de vrouw van Mark...

Je hebt het ongetwijfeld voorbij zien komen: de Kroaatse fan die na het doelpunt van Luka Modric tegen Turkije doodleuk op het veld...

Het lijkt erop dat Gomes in gesprek is met PSV. De oude doelman van de Brabanders zette vandaag...

Wayne Rooney mag dan al jaren samen zijn met zijn vrouw Coleen en twee kinderen hebben, als we...