Search
Close this search box.
De nieuwe vriend van Yolanthe: Lentini Eersteling

Maak kennis met de nieuwe vriend van Yolanthe: Lentini Eersteling

Yolanthe Cabau van Kasbergen was jarenlang een van de meest gewilde vrouwen van Nederland, maar was bezet door Wesley Sneijder. Hoe het nu met haar liefdesleven? Kort antwoord: goed. We vertellen je alles over Lentini Eersteling, de nieuwe (en piepjonge) vriend van Yolanthe Cabau.

Yolanthe heeft een nieuwe vriend na de breuk met Wesley
© Instagram: Yolanthecabau

Als ‘ie die had, zou Wesley Sneijder spijt hebben als haren op zijn hoofd. Na bijna tien jaar huwelijk kon Yolanthe het niet meer aan. De aanleiding daarvoor was het gedrag van Wesley. Net als in de rest van zijn biografie, wil Wesley het liefst zo min mogelijk kwijt over de pikante gebeurtenissen in zijn privéleven. Handig als je je eigen boek uitbrengt! Meer dan ‘drank en vrouwen reden voor de breuk met Yolanthe’ wilde hij niet kwijt.

Meer over Wesley Sneijder

Lentini Eersteling is de nieuwe vriend van Yolanthe Cabau
© Instagram: Yolanthecabau & @Lentini_eersteling

“Ik was mijn droomvrouw en gezin kapot aan het maken.” Later zag hij in dat hij daarmee de grootste fout in zijn leven had gemaakt. Sterker nog, in zijn boek sprak hij uit te hopen dat het zelfs ooit nog goed komt. “Ik hoop dat we op een dag weer een gezin worden.” Maar dat lijkt er voorlopig niet in te zitten voor Wes.

Yolanthe Cabau heeft een relatie met Lentini Eersteling
© Instagram: Yolanthecabau & @Lentini_eersteling

Yolanthe’s nieuwe vlam is 10 jaar jonger model Lentini Eersteling

Yolanthe is na de relatie met Wesley verder gaan kijken. Na de breuk waren er diverse geruchten. Bijvoorbeeld over geflikflooi met Donny Roelvink of het daten met een vrouw, maar inmiddels heeft ze daadwerkelijk een nieuwe vriend gevonden. Volgens Shownieuws gaat ze momenteel samen met Lentini Eersteling.

Lentini Eersteling, de nieuwe vriend van Yolanthe Cabau
© Instagram: Yolanthecabau & @Lentini_eersteling

Lentini is 27 jaar en is de ex van model Imaan Hammam. Daarmee is hij tien jaar jonger dan Yolanthe. Zelf is Lentini eveneens model en hij werkt voor het modellenbureau De Boekers. Hij werd samen met Yolanthe gespot op vakantie in Mexico, maar dat is lang niet de eerste keer dat ze samen in het openbaar gezien zijn.

Yolanthe Cabau is de vriendin van Lentini Eersteling
© Instagram: Yolanthecabau & @Lentini_eersteling

Sneijder over nieuwe vriend van Yolanthe

Het jongere broertje van Lentini, Julliani, speelt in de jeugdopleiding van FC Utrecht, de club van… Wesley Sneijder! Sneijder heeft aan Story laten weten daar verder niets mee te kunnen. “Ik ga daar niets over zeggen. Dat is niet mijn afdeling. Ik heb geen idee wie hij is. Ook weet ik niets over de link met FC Utrecht. Ik heb er wel iets van meegekregen, maar er verder niet naar gekeken. Ik heb er ook niet met Yolanthe over gesproken.”

ook interessant

Het officiële Twitter-account van Arsenal slingerde vanavond een bizarre video de wereld in. Het is de Londenaren blijkbaar...

Naast iedere profvoetballer staat over het algemeen een beeldschone dame, die niet bang is voor een camera, pronkt...

Een heerlijke solo van Hyuri, teamgenoot van Clarence Seedorf bij het Braziliaanse Botafogo. Hij kapt en draait in...

Het ontslag van Clarence Seedorf bij AC Milan wordt steeds meer bizar. De Nederlandse trainer is door zijn...

Liefst 188 dagen hebben we het moeten doen zonder de knotsgekke, maar toch altijd aantrekkelijke eredivisie. Gelukkig is...

Cristiano Ronaldo brak onlangs met Irina Shayk, maar hoeft weinig moeite te doen om een nieuwe schoonheid aan...