Search
Close this search box.
Heeft Stephane Cox een vriend?

De vriend van Stéphane Kox, pitreporter van de Formule 1 bij ViaPlay

Stéphane Cox is de kersverse pitreporter in de Formule 1, nu het race-spektakel is verplaatst naar ViaPlay. Als een blok voor Stéphane (28) gevallen en benieuwd of je nog kans maakt? Slecht nieuws: Stéphane Cox heeft een vriend, en die vond ze in de sportwereld.

Vriend van Stephane Cox
© Instagram

Danny van Poppel is de vriend van Stéphane Cox. Deze 29-jarige wielrenner fietste onder meer voor Team LottoNL-Jumbo. Ze zijn samen sinds 2019 en wonen samen in race-hart Monaco. Hun standplaats was eerder België, maar over het precieze liefdesverhaal van de twee kunnen we helaas weinig terugvinden.

Stéphane rolde niet zomaar in de autowereld: haar vader is oud-coureur Peter Kox. Kox reed jarenlang Grand Prixs, maar schopte het nooit tot de Formule 1. Zelf waagde Stéphane zich ook een tijdje op het circuit. Niet onverdienstelijk, want ze stond op het punt toegelaten te worden tot de vrouwelijke tegenhanger van de Formule 1. Een plek op de reservelijst besloot ze op te geven om zich op presenteren te storten: zo is ze te zien bij RTL Autowereld. Daarnaast rondde ze een rechtenstudie af aan Tilburg University.

Stéphane Kox is de bloedmooie vervanger van Jack Plooij

En afgelopen jaar kwam ViaPlay dus op haar pad, waar ze de kersverse pitreporter van de Formule 1 is – in plaats van oudgediende Jack Plooij. De keuze van ViaPlay voor Stéphane heeft alles te maken met haar race-verleden. “Ik ben opgegroeid op het circuit en race zelf nog een beetje. Ik kan vertolken hoe het voor een rijder voelt”, stelt ze tegenover het AD.

Of het team van ViaPlay gevestigde namen als Jack Plooij en Olav Mol kan doen vergeten, moet dit seizoen blijken. Aan de looks zal het in ieder geval niet liggen. De vriend van Stéphane Kox is in ieder geval een gelukkig man, zoals we dagelijks op de Insta van de presentatrice kunnen zien. Een kleine impressie vind je hieronder.

Check hier of ViaPlay-presentatrice Amber Brantsen een vriend heeft!

© Instagram
© Instagram
© Instagram
© Instagram

ook interessant

Volgens Chelsea-manager José Mourinho is zijn club dichtbij de eerste grote aankoop voor het komende seizoen. Volgens het...

Di Maria was woensdagavond de gevierde man bij Real Madrid. Hij scoorde niet alleen twee keer, maar gaf...

Het is een bekende truc uit het voetbalboekje: als je een minieme voorsprong verdedigt met nog maar een...

In deze tijd van nieuwe media wend je je natuurlijk tot LinkedIn als je een internationale droomjob zoekt....

Ed Sheeran (jeweetwel, van die slijmliedjes) trad gisteren op in Manchester en dook daarna met Wayne Rooney de...

De mensen die er verstand van hebben vinden hem een potentiële wereldtopper en Marcel Keizer gooide zelfs zijn...