Search
Close this search box.
De vriend van Roxane Knetemann

Heeft Vandaag Inside-revelatie Roxane Knetemann een vriend?

Roxane Knetemann is een populair gezicht in Vandaag Inside. Helaas voor de Nederlandse mannen is deze bevallige, voormalig wielrenner al bezet. Sterker nog, ze is getrouwd! Wiem Stroetinga is de man van Roxane Knetemann.

Wim Stroetinga is de vriend van Roxane Knetemann
© Instagram: @Roxykneet

De kans dat je Roxane Knetemann kent, is vrij groot. Ze is de dochter van Nederlands wielericoon Gerrie Knetemann, heeft zelf ook een verdienstelijke profcarrière op de fiets achter de rug en werkt zich nu omhoog in het televisielandschap. Roxane is regelmatig te horen als commentator bij wielerwedstrijden, te zien als analist of aan tafel bij Vandaag Inside.

Roxane Knetemann is de vriendin van Wim Stroetinga
© Instagram: @Roxykneet

Vriend Roxane Knetemann ook ex-wielrenner

Roxane heeft niet alleen veel liefde voor de wielersport zelf, maar heeft haar grootste liefde daar ook leren kennen. Sinds 2011 is ze namelijk samen met voormalig baanwielrenner Wim Stroetinga. Stroetinga komt uit Drachten en is twee jaar ouder dan zijn vriendin Roxane. Al vroeg stond hij bekend als groot wielertalent op de baan. In 2002 werd hij wereldkampioen scratch bij de junioren.

Wim Stroetinga heeft een relatie met Roxane Knetemann
© Instagram: @Roxykneet

Hoewel hij negentien keer Nederlands kampioen werd op een baanonderdeel, lukte het hem bij de senioren nooit om wereldkampioen te worden. Zijn beste prestaties waren in 2008 en in 2009, toen hij twee keer zilver pakte op de scratch. Na zeven jaar op rij geen medaille meer te hebben gepakt op een WK, besloot hij in 2020 voor de laatste keer in de remmen te knijpen.

Roxane Knetemann samen met haar vriend en toekomstig man Wim Stroetinga
© Instagram: @Roxykneet

Tegenwoordig werkt Stroetinga als performance manager bij het vrouwenwielerteam Liv Racing TeqFind. Roxane en Wim kunnen hun werkzaamheden uitstekend combineren met hun relatie. De twee zijn al ruim tien jaar gelukkig samen en dus werd het voor Roxane tijd om de volgende stap te zetten.

Wim Stroetinga en Roxane Knetemann zijn verloofd
© Instagram: @Roxykneet

Vriend wordt man van Roxane Knetemann

Halverwege 2022 besloot ze al het traditionele geneuzel volledig te negeren en zelf haar vriend ten huwelijk te vragen. Wim zei volmondig ‘ja’ en dus zijn Roxane en Wim nu verloofd. “Er is maar één iemand die mij zo kan laten lachen (daarnaast kan hij mij ook als enige echt heel boos maken 😅). Deze man heeft JA gezegd op de vraag of hij mijn man wil worden.”

Wim Stroetinga, de vriend van Roxane Knetemann
© Instagram: @Roxykneet

ook interessant

De Japanse speler Shunsuke Nakamura, oud-speler van onder meer Celtic was scherp tijdens de bruiloft van een Japans...

HSV raakt in een steeds dieper dal, nadat de ploeg van Bert van Marwijk gisteren met 3-0 verloor...

Terwijl Ajax al drie kampioenschappen op rij vierde en grote Europese tegenstanders versloeg, wist Feyenoord de afgelopen seizoenen...

Go Ahead Eagles had vanmiddag weinig in te brengen tegen een ontketend Feyenoord. De Rotterdammers wonnen met maar...

Voetbalwedstrijdje in Roemenië: Poli Timisoara tegen FC Botosani. Razvan Tincu, centrumverdediger bij Botosani, krijgt het net over de...

Hij is in geen velden of wegen te bekennen, de Britse miljonair die deze week zijn peperdure Rolls...