Search
Close this search box.
Heeft Pien Hersman een vriend?

Prangende vraag beantwoord: heeft Pien Hersman een vriend?

Het kan ook nooit eens normaal met die schaatssters. Met meiden als Jutta Leerdam, Joy Beune en Irene Schouten werden we de laatste jaren al flink verwend, maar de volgende generatie schaatsbeauty’s dient zich alweer aan. Met Pien Hersman als boegbeeld natuurlijk. De grote vraag: heeft Pien Hersman een vriend?

Pien Hersman is de dochter van Martin Hersman
© Instagram: @Pienhersman

Pien Hersman heeft geen vriend

Haal de feesttoeter maar vast uit de la, want wij hebben het bevrijdende antwoord: Pien Hersman is nog vrijgezel! Wie op een regenachtige zondagmiddag op de bank eens rustig door de Instagram-pagina van Pien scrollt, en even eerlijk: dat hebben we allemaal al weleens gedaan, vraagt zich hoogstwaarschijnlijk af waarom zo’n knappe meid nog geen vriend heeft. Het grote schaatstalent lijkt vooralsnog nog te veel bezig met haar topsportcarrière, waardoor de liefde nog even op een lager pitje staat.

Lees ook: Jutta Leerdam in bikini: de 20 beste foto’s van de schaatsbeauty

Pien Hersman heeft geen relatie
© Instagram: @Pienhersman

Pien Hersman in 19 jaar en staat te boek als groot talent. Afgelopen jaar werd ze bij de junioren nog wereldkampioen op de teamsprint. Ze maakte in 2023 al haar debuut bij de senioren op het NK afstanden. Gezien ze nog in de beginfase van haar loopbaan zit, is de kans groot dat je haar wellicht nog niet kent, maar haar vader vast wel. Pien is namelijk de dochter van voormalig profschaatser Martin Hersman, die je vast ook wel kent als vaste commentator van het schaatsen bij de NOS.

Pien Hersman met haar vader Martin
© Instagram: @Pienhersman

Wie is Pien Hersman?

Terug naar Pien. Toch net even wat interessanter. Pien komt uit 2004 en is geboren in Lisse. Ook haar moeder Colette Zee heeft vroeger op hoog niveau geschaatst. Buiten het feit dat Pien uiterst talentvol en sportief is, is het ook nog een slimme meid. Naast haar topsportcarrière studeert Pien Hersman psychologie. Ze doet regelmatig aan fitness, atletiek, skeeleren en wielrennen om haar lichaam strak te houden, waar ze duidelijk goed in slaagt.

Lees ook: Dit is de vriend van Irene Schouten (waar ze inmiddels mee is getrouwd)

Pien Hersman heeft geen vriend
© Instagram: @Pienhersman

Onlangs slaagde ze ook voor haar rijexamen, waardoor ze nu een rijbewijs op zak heeft. Op dit moment heeft Pien Hersman nog geen relatie, dus alle opties liggen nog open. Mocht je ambities hebben, raden we je aan snel toe te slaan, want de concurrentie zal ongetwijfeld moordend zijn.

Lees ook: Vreemdgaande vriend en knapste sportvrouw: 5 dingen die je niet wist van Joy Beune

Schaatsster Pien Hersman is vrijgezel
© Instagram: @Pienhersman

Pien Hersman heeft de liefde nog niet gevonden
© Instagram: @Pienhersman

ook interessant

Trainer Gertjan Verbeek van AZ heeft zijn spelers op een heet avondje voorbereid, uit bij Maccabi Haifa in...

Andrea Pirlo krulde begin deze week een vrije trap prachtig in doel tijdens de Confederations Cup. Dat kan...

Nul medailles in het binnenbad, maar de openwaterzwemmers maken het dubbel en dwars goed: na de gouden plak...

FC Barcelona mag deze zomer toch de transfermarkt op. Begin deze maand legde de FIFA Barcelona nog een...

Ajax heeft donderdagavond kansloos verloren van Red Bull Salzburg. In de eigen Amsterdam ArenA werden de Amsterdammers in...

Frank de Boer wordt niet de nieuwe trainer van Tottenham Hotspur. De manager van Ajax leek lange tijd...