Search
Close this search box.
Is Demi de Boer al single en wie is haar moeder?

Is Demi de Boer al single en wie is haar moeder? Vijf dingen die je wilt weten

Ronald de Boer heeft drie uitzonderlijk knappe dochters, maar Demi de Boer is verreweg het bekendst. De blondine is namelijk de vriendin van rapper Ronnie Flex. Tenminste, is dat nog wel zo? Wij beantwoorden jullie belangrijkste vragen over Demi de Boer.

  1. Demi is de tweede dochter van Ronald de Boer
  2. Sharon is de moeder van Demi de Boer
  3. Zijn Demi de Boer en Ronnie Flex nog samen?
  4. Demi studeerde aan de Universiteit van Tilburg
  5. De twee knappe zussen van Demi de Boer
Antwoord op de belangrijkste vragen over Demi de Boer
© Instagram: @Demideboer

1. Demi is de tweede dochter van Ronald de Boer

Demi is de middelste dochter van Ronald de Boer en is geboren in februari 1996. Dat houdt in dat ze op het moment van schrijven 26 jaar oud is. Op 25-jarige leeftijd raakte Demi al zwanger van haar vriend Ronnie Flex. Inmiddels is Demi dus ook moeder van haar dochtertje Rémi. Via haar Instagram liet ze weten blij te zijn dat haar zwangerschap over was. “Ik vond het helemaal kut. Ik vond mezelf lelijk en dik en was totaal niet mezelf.’

De leeftijd van Demi de Boer is 26
© Instagram: @Demideboer

2. Sharon is de moeder van Demi de Boer

Vader Ronald kennen we allemaal, maar wie is de moeder van Demi de Boer? Sharon Cohen is de ex-vrouw van Ronald de Boer en tevens de moeder van Demi. Met Sharon kreeg Ronald drie dochters, maar dat weerhield Ronald er niet van om vreemd te gaan met andere vrouwen. Sharon is kapster van beroep, maar heeft de publiciteit altijd geprobeerd te mijden.

De moeder van Demi de Boer is Sharon Cohen en de vader is Frank de Boer
© Pro Shots

3. Zijn Demi de Boer en Ronnie Flex nog samen?

Demi de Boer heeft al sinds 2019 een relatie met rapper Ronnie Flex. Dat is dus een relatie van meer dan vier jaar. De reality-serie ‘Voor Altijd Samen’, waarin Ronnie en Demi werden gevolgd rondom de geboorte van hun dochtertje Rémi, bleek echter één grote leugen. Want zijn Ronnie Flex en Demi de Boer nog wel samen? Onlangs gingen er sterke geruchten dat de twee uit elkaar zouden zijn. Demi lichtte dat nader toe via Instagram. “We hebben besloten om apart van elkaar te gaan wonen om elkaar wat ruimte te geven. We zijn nog steeds een gezin, maar in een andere vorm.”

4. Demi studeerde aan de Universiteit van Tilburg

Demi de Boer heeft niet alleen the beauty, maar ook zeker the brains. Demi heeft gestudeerd in Barcelona en in Doha, maar haalde uiteindelijk hier in Nederland haar Master in Global Communication aan de Universiteit van Tilburg. Na eerder baantjes te hebben gehad bij Presentr en BALR, werkt ze nu als Brand Project Manager bij Oqium. Daarnaast is ze mede-oprichter van ON-CM.WORLD een consultancy-bureau voor atleten.

Demi de Boer en Ronnie Flex zijn al vier jaar samen, maar wonen uit elkaar
© Instagram: @Demideboer

5. De twee knappe zussen van Demi de Boer

Demi de Boer heeft dus twee zussen en ook zij mogen er best wezen. Haar oudere zus heet Maxime. Zij gaat richting de dertig, werkt bij Nike, heeft een relatie met Daryl en heeft twee kinderen. Haar jongere zusje is Brooke de Boer. Brooke is begin twintig en ambieert een carrière in de showbizz- en entertainmentwereld. Ze studeert Media en Cultuur aan de Universiteit van Amsterdam en is nog vrijgezel. Daarnaast heeft Demi nog twee halfzussen, Fenna en Linde en een halfbroertje Boaz. Lees hier alles over de zussen van Demi de Boer!

Maxime en Brooke zijn de zussen van Demi de Boer
© Instagram: @Demideboer
Demi de Boer werkt als Brand Project Manager bij Oqium
© Instagram: @Demideboer

ook interessant

Het sportjaar 2016 was er één van successen, maar net zoveel ergernissen. Daar geven we graag een paar...

Cristiano Ronaldo was gisteravond in topvorm bij Real Madrid en belangrijk met twee heerlijke afstandsschoten. Een generale repetitie...

De Belgische voetbalwereld staat compleet op zijn kop en dat heeft helemaal niets met voetbal te maken. Er...

De onfortuinlijke Erik Pieters traint weer met de selectie van PSV mee. Na een revalidatieprocedure van meer dan...

Een aantal hooligans van Ajax zijn vanmiddag op de vuist gegaan met Italiaanse demonstranten. De beelden van de...

Je kon er op wachten: het geniale Lucky TV, uitsmijter van DWDD, nam gisteravond de vertrekkende Jack van...