Search
Close this search box.
Paul Jans is de vriend van Kika van Es

Na haar pikante PSV-affaire, is de vriend van Kika van Es nu een ex-profvoetballer

Kika van Es maakte deel uit van het Nederlandse team dat in 2017 Europees kampioen werd. De Brabantse speelt in de verdediging en is inmiddels teruggekeerd bij PSV, waarmee ze een opmerkelijk verleden heeft. Maak kennis met Paul Jans, de vriend van Kika van Es.

Kika van Es en haar vriend Paul Jans
© Instagram: @Kikavanes

Kika van Es speelde al eerder van 2012 tot 2016 in dienst van PSV. Haar liefdesleven had op dat moment een grote invloed op haar spelerscarrière. Van Es kreeg namelijk een relatie met Stefan Vingerhoets, maar hij was op dat moment de teammanager van het vrouwenelftal van PSV. Volgens het blad Weekend zou hun relatie een negatieve invloed kunnen hebben op de spelersgroep, waardoor de club vond dat de situatie niet houdbaar was.

Paul Jans, de nieuwe vriend van Kika van Es en zijn zoontje
© Instagram: @Kikavanes

In plaats van de teammanager te ontslaan, vertelde PSV aan Van Es dat het beter was om naar een andere club uit te kijken. Hoewel Van Es dit verhaal zelf nooit heeft bevestigd, maakte ze direct daarna wel de opmerkelijke stap naar Achilles ’29, dat een stuk minder goed presteerde dan PSV.

Kika van Es heeft een relatie met voormalig profvoetballer Paul Jans
© Instagram: @Kikavanes

Hoewel haar liefde voor Stefan hierdoor onvoorwaardelijk leek, knapte de relatie toch in de jaren daarna. Op sportief vlak klom Van Es al snel weer op. Via FC Twente kwam ze bij Ajax terecht en ging ze vervolgens een avontuur aan bij Everton. Inmiddels heeft PSV vrouwen een andere teammanager, wat de terugkeer van Van Es bij PSV mogelijk maakte.

Paul Jans is de nieuwe vriend van Kika van Es
© Instagram: @Kikavanes

Nieuwe vriend Kika van Es

Tegenwoordig heeft Kika van Es ook een nieuwe vriend. Begin 2022 verschenen er ineens foto’s van haar met voormalig profvoetballer Paul Jans op het Instagram-account van Kika. Onder de eerste foto plaatste ze de tekst: ‘You are my happy place‘. Jans speelde in het verleden voor onder meer VVV-Venlo, NEC en FC Den Bosch. Hij is tien jaar ouder dan zijn vriendin Kika.

Kika van Es is de nieuwe vriendin van Paul Jans
© Instagram: @Kikavanes

Functie nieuwe vriend Kika van Es

Na zijn profcarrière kreeg Jans een financiële functie in het bedrijfsleven, maar inmiddels werkt hij voor een ‘toonaangevende leverancier van geavanceerde pluimveeverwerkingssystemen en -diensten’. Toe maar! Jans heeft een zoontje uit een eerdere relatie waarmee hij en Kika nu samenwonen. De volgende stap voor Paul en Kika is een eigen kind en misschien wel een huwelijk.

Kika van Es en haar nieuwe vriend Paul Jans
© Instagram: @Kikavanes

ook interessant

Frank de Boer heeft zijn karakteristieke kop gewoon behouden, maar daar kon broer Ronald niet mee leven. De analist kreeg...

Yuri van Gelder zal definitief niet in de Olympische Ringen finale uitkomen. De uitspraak van de rechter vanmiddag...

Voetballers en een stabiel privéleven, het lijkt een zeldzaamheid. Sylvie gaf afgelopen week toe dat ze het tijdens...

Maan duikt na haar winst in The Voice of Holland overal op om haar zoetgevooisde stemmetje te laten horen....

Je zou ‘t niet zeggen, maar ook René van der Gijp en Johan Derksen waren ooit jong. We zijn...

Het is met recht een voetbaldwerg te noemen: de piepkleine staat San Marino, aan alle zijden omringd door...