Search
Close this search box.
Vriend van Jutta Leerdam

Deze bekende bokser is de nieuwe vriend van Jutta Leerdam

Jutta Leerdam en Koen Verweij. Lange tijd leek het de perfecte match, maar de relatie tussen de twee schaatsers is inmiddels ten einde. De grote vraag is wie Jutta Leerdam wel de rest van haar leven gelukkig kan maken. Naar verluidt is bokser Jake Paul de nieuwe vriend van Jutta Leerdam.

Lees meer: Hoeveel geld heeft ze, en waarom toch die eyeliner: alles over Jutta Leerdam

Een zilveren plak op de Olympische Spelen en wereldkampioen op zowel de 1000 meter als op de teamsprint. 2022 legde Jutta Leerdam geen windeieren. Toch had het jaar ook een zwart randje: haar relatie van vijf jaar met Koen Verweij ging over. “Het olympische seizoen was voor mij echt het moeilijkste seizoen dat ik ooit had. Mij werd in die periode duidelijk dat mijn relatie niet zo stabiel was als ik wilde”, vertelde ze aan het Algemeen Dagblad.

Jutta Leerdam heeft mogelijk nieuwe vriend
© Instagram: @Juttaleerdam

Jutta Leerdam op zoek naar nieuwe relatie

Na haar breuk met Koen Verweij werd Leerdam door verschillende (juice)kanalen aan andere mannen gelinkt. Zo vroeg heel het internet zich af of Ivar de Niet haar nieuwe vlam was. Jutta plaatste namelijk een foto waarop ze samen met Ivar aan de wijn zat. Nadat velen de link direct hadden gelegd, haalde Jutta deze theorie zelf direct onderuit.

Ivar de Niet is niet de nieuwe vriend van Jutta Leerdam
© Instagram: @Juttaleerdam

Ze reageerde namelijk op de foto met de mededeling dat Ivar homoseksueel is. ‘Nee hij is niet mijn vriend. En voor alle jongens: hij is nog single.’ Waar Jutta met Ivar iedereen het bos in stuurde, meldde Yvonne Coldeweijer van Juicechannel later dat ze wel degelijk een nieuwe liefde had gevonden. Ze zou namelijk in de weer zijn geweest met Jasper Brunsmann.

Opnieuw aangepapt met schaatser

Daarmee had Jutta wederom een professioneel schaatser aan de haak geslagen. In april van dit jaar zette de destijds 23-jarige shorttracker een punt achter zijn loopbaan. Brunsmann was een zeer talentvol shorttracker en won in 2018 als junior goud op het NK senioren op de 500 meter. Daarmee troefde hij grote namen als Sjinkie Knegt en Daan Breeuwsma af.

Jasper Brunsmann, mogelijk de nieuwe vriend van Jutta Leerdam
© Instagram: @Jasper_bru

In november 2019 liep Jasper Brunsmann een zware knieblessure op en na zijn revalidatie haalde hij nooit meer zijn oude niveau. Toen hij zich niet wist te plaatsen voor de Olympische Spelen en het WK in Montréal, was de teleurstelling zo groot dat hij besloot om de ijzers aan de wilgen te hangen. Gelukkig heeft de beeldschone Jutta Leerdam hem destijds uit de put kunnen trekken, maar inmiddels heeft Jutta alweer een nieuwe vriend.

Jasper Brunsmann heeft mogelijk een relatie met Jutta Leerdam
© Instagram: @Jasper_bru

Jake Paul nieuwe vriend Jutta Leerdam

Inmiddels heeft Jutta Leerdam in YouTube-bokser Jake Paul een nieuwe vriend gevonden. Diverse media maken daar melding van en op sociale media kwamen al meerdere foto’s van het koppel naar buiten. Het contact tussen Jutta en Jake is ontstaan via Instagram. Al maandenlang hebben de twee dagelijks contact met elkaar.

Jutta Leerdam heeft een relatie met Jake Paul
© Instagram: @Jakepaul

Jake Paul is een 26-jarige influencer, acteur, rapper en bokser uit Amerika. In zijn leven is hij meermaals beschuldigd voor het overtreden van de wet. Zo is hij ooit aangeklaagd voor seksueel geweld, betrokkenheid bij een rel in een winkelcentrum, overlast en zwendel. Met zijn bokspartijen verdient Jake Paul een aardig zakcentje. Zo leverde zijn laatste gevecht met Tommy Fury hem 28 miljoen euro op. Geen lieverdje dus, maar financieel heeft Jutta het in ieder geval wel getroffen.

Jake Paul is de nieuwe vriend van Jutta Leerdam
© Instagram: @Juttaleerdam & @Jakepaul

ook interessant

Naast de vraag of god bestaat en waarom mensen naar de Meilandjes kijken, is er een ander mysterie...

Neymar is er ernstig aan toe. We hadden al beelden van het ziekenhuis. Van hem in een rolstoel....

Louis Talpe ken je wellicht van zijn rollen als Mega-Toby in de kinderserie Mega Mindy, of anders als...

Kenny Tete die de man van 222 miljoen euro Neymar jr. even te kijk zet, wie had dat...

Geen Europese wedstrijden in Amsterdam dit jaar: dat is al effe geleden. Ajax liep in 1966(!) voor het...

Zoals elke rechtgeaarde voetbalfan weet heeft de Champions League een nieuw thuis op SBS6. Dat leidde op voorhand...