Search
Close this search box.

Dit is de vriend van Oranje Leeuwin Dominique Janssen

Dominique Janssen maakte een roerige tijd door in de liefde, maar is alweer twee jaar in de wolken. Patrick Platins is de vriend van Dominique Janssen, een Duitse ex-doelman. Waarschijnlijk leerden de twee elkaar op de ‘werkvloer’ kennen.

Vriend van Dominique Janssen
© Instagram: @Dominiquejanssen_nl

Lange tijd speelde Dominique met de achternaam Bloodworth op haar shirt. Brandon Bloodworth was toen nog haar echtgenoot. De Limburgse voetbalster maakte in de zomer van 2020 bekend te gaan scheiden van de Amerikaan, met wie ze twee jaar getrouwd was. “Het was een van de moeilijkste beslissingen in mijn leven. Brandon en ik hebben ervoor gekozen om uit elkaar te gaan. Na een fijne tijd samen, scheiden onze wegen hier”, schreef ze op Instagram.

Dominique Janssen en haar nieuwe Duitse vriend
© Instagram: @Powerplate1

Nieuwe vriend Dominique Janssen is voetbaltrainer

Niet lang daarna kwam de nieuwe vriend van Janssen, Patrick, in beeld. Ze leerden elkaar kennen via VfL Wolfsburg, waar Dominique sinds 2019 in het dameselftal speelt (ze kwam daarvoor uit voor Arsenal). Patrick heeft bij Wolfsburg een verleden als doelman, maar schopte het nooit tot de hoofdmacht. Hij is tegenwoordig keeperstrainer bij de Duitse club.

Patrick Platins is de vriend van Dominique Janssen
© Instagram: @Powerplate1

De vriend van Dominique Janssen scheelt wat jaartjes met zijn wederhelft: een decennium, om precies te zijn. Patrick is 38, Dominique 27. Dat doet niets af aan hun verliefdheid, want op Instagram wordt het ene na het andere romantische kiekje gedeeld. “Elk aspect van mijn leven gaat precies zoals ik het wil”, vertelde Janssen in gesprek met Sportbuzzer. “Ik ben helemaal gelukkig en voel me ook naast het veld zo. Dat is veel waard, want het beïnvloedt ook mijn humeur.”

Dominique Janssen en Patrick Platins
© Instagram: @Powerplate1

Patrick Platins heeft twee kinderen overgehouden aan een eerdere relatie, maar zij hebben een prima band met Dominique. Daarnaast gaan Dominique en Patrick regelmatig op pad en schromen ze niet om een mooi reisje te boeken. Onlangs zijn ze bijvoorbeeld nog met elkaar op vakantie geweest naar Cyprus en Curaçao.

Lees ook: De huidige vriend van Jackie Groenen en haar lijst exen

Dominique Janssen heeft een relatie mt de keeperstrainer van Wolfsburg
© Instagram: @Powerplate1
© Instagram: @Powerplate1
Dominique Janssen heeft een relatie met Patrick Platins
© Instagram: @Powerplate1
Patrick Platins is de nieuwe vriend van Dominique Janssen
© Instagram: @Powerplate1

ook interessant

Een lastige keuze voor Frank de Boer, kampioen worden of de Europa League winnen. Uiteindelijk komt de trainer...

Feest om Rotterdam vandaag. Willem van Hanegem vierde zijn 70e verjaardag. ‘De Kromme’ kreeg van onder meer de...

Louis Talpe ken je wellicht van zijn rollen als Mega-Toby in de kinderserie Mega Mindy, of anders als...

Voormalig PSV-verdediger Alex is in Milaan gearriveerd om zich medisch te laten keuren. Hij zal daar zeer waarschijnlijk...

De beelden van de Duitse bondscoach Joachim Löw, waarbij hij z’n hand bij zijn kont en balzak houdt...

Johan Derksen heeft in zijn lange carrière ontelbaar mensen op de kast gejaagd en ook Willem II-aanvaller Nick van der...