Search
Close this search box.
michel-vorm

Vorm tevreden als reservekeeper bij Spurs

Michel Vorm tekende gisteren een contract bij Tottenham Hotspur. Dat maakt hem in eerste instantie tot reservedoelman, omdat de Spurs met Hugo Lloris al een topkeeper in huis hebben.

Vorm maakt zich echter niet druk over die reserverol, vertelt hij aan De Telegraaf. “Als je naar zo’n grote club gaat, weet je dat er op elke positie twee topspelers staan”, vertelt de WK-ganger. “Lloris heeft zich al bewezen op het allerhoogste niveau. Ik zal de komende periode laten zien wat ik zelf in huis heb.”

Naar verwachting zal Vorm bij bekerwedstrijden op doel staan. Dat is een heel andere rol dan hij gewend is, want bij zijn oude club Swansea City stond hij drie seizoenen lang in de basis.

Of Lloris bij Tottenham Hotspur blijft is nog niet helemaal zeker, aangezien de Fransman in verband werd gebracht met Paris Saint-Germain. Hij verlegde zijn contract onlangs echter wel tot 2019.

ook interessant

Minimaal negen van de achttien clubs is de eredivisie maakt bij transfers gebruik van externe geldschieters. Zij maken,...

Luc Castaignos is op weg naar Swansea City. FC Twente en de club uit de Premier League hebben...

De nationale beker, het kampioenschap en de Champions League: Franck Ribéry won met Bayern een wagonlading prijzen afgelopen...

Graziano Pellé vertrekt per direct van Feyenoord naar Southampton. De spits tekent een contract voor drie jaar. Het...

De 39-jarige bokser Floyd Mayweather kan aansluiten in dit rijtje ouwe snoeperds: hij zou zijn hart namelijk verpand...

Wanneer je een voetbalwedstrijd gaat plannen, is het belangrijk dat je een goede strategie uitwerkt. Hierbij is het...