Search
Close this search box.

Voormalig Barça-speler: ‘Ik ben zeker niet de enige die rookt’

Je ziet het niet heel veel, maar ze zijn er zeker hoor, rokende voetballers. Meestal doen ze het stiekem, maar zo doet Jérémy Mathieu het zeker niet. De speler, die deze zomer de overstap maakte van FC Barcelona naar Sporting Portugal rookt ook, en dat mogen de mensen best weten.

Ondanks dat hij miljoenen verdient en algemeen bekend is dat roken schadelijk is, hoeft hij zich niet te verantwoorden vindt hij: “Ik ben iemand die altijd de waarheid vertelt”, zegt Mathieu tegen AS. “Ik heb geen problemen met het feit dat iemand anders rookt, dus ik vind dat anderen zich ook niet met mij moeten bemoeien.”

Wij maakten al eens een lijst met tien rokende voetballers, en het gebeurt nog altijd meer dan genoeg weet Mathieu. “Ik ben niet de eerste voetballer die rookt en zal ook niet de laatste zijn. Het gaat erom dat de supporters blij zijn met mijn wedstrijden. Dáár moet ik op beoordeeld worden en dát is belangrijk voor mij”, aldus Mathieu. “Mensen mogen denken wat ze willen denken, het maakt me niet uit. Niemand kan klagen over mijn inzet voor club en land.”

ook interessant

De carrière van Siem de Jong verloopt waarschijnlijk niet zo als hij zou willen. Nadat de middenvelder de...

Het stormt bij Vitesse en oud-eigenaar Merab Jordania gooit de beerput volledig open. Hij heeft aan de Telegraaf...

Een fan van Tottenham en tegelijk ook een goede goochelaar, genaamd Troy, heeft in Londen enkele Arsenal-fans lelijk...

Laten we eens wat aandacht schenken aan Georgina Rodriquez, de vriendin van Cristiano Ronaldo. Hier vijf dingen die...

Prins Harry doet het tegenwoordig met de Amerikaanse Suits-actrice Meghan Markle, maar dat had zomaar ‘onze’ Sylvie Meis kunnen...

Middenvelder Daley Sinkgraven doet het zó goed als linksback, dat hij Mitchell Dijks uit de basis speelde! Naast lofzang...