Search
Close this search box.
Vriendin van Gerard Pique

Voor deze 12 jaar jongere vriendin ruilde Gerard Pique Shakira in

Gerard Pique heeft Shakira ingeruild voor een twaalf jaar jongere vriendin. Maak kennis met Clara Chia Marti, de nieuwe vriendin van Pique.

De 12 jaar jongere nieuwe vriendin van Gerard Pique
© Instagram: @3gerardpique

Twaalf jaar geleden sloeg de vonk over. Voetballer Pique speelde mee in de clip van Waka Waka, het WK-nummer van 2010 gezongen door Shakira. “Ik had na de opnames haar nummer gevraagd”, vertelt Pique aan het Spaanse TV3. “Toen kreeg ik een uitgebreid bericht terug over de verschillende temperaturen van die dag en dacht ik: jezus, dit is niet normaal. Het was zo gedetailleerd dat ik zeker wist dat ze me leuk vond.”

Shakira, door Gerard Pique ingeruild
© Instagram: @3gerardpique

En dat bleek, want de twee kregen een relatie en later ook twee kinderen, genaamd Sasha en Milan. Lang leek dit hét perfecte koppel te zijn, maar blijkbaar kan echt alles kapot. Door vreemdgaan van Pique hebben de twee inmiddels een punt achter de relatie gezet. Inmiddels heeft Pique met Clara Chia Marti een nieuwe vriendin gevonden, maar nu blijkt dat zij ook de reden was dat de twee uit elkaar gingen.

Gerard Pique, Shakira en de kinderen
© Instagram: @3gerardpique

Pique ging vreemd met huidige vriendin

In 2021 was Clara Chia namelijk al gespot tijdens een interview van Pique via zoom. Daar kwam de toen nog 22-jarige dame op de achtergrond plotseling door het beeld gelopen in de huiskamer van Gerard, terwijl Shakira op reis was. En Shakira weet het maar al te goed: hips don’t lie. Op die avond was het kwaad natuurlijk al lang geschied.

Clara Chia Marti, de nieuwe vriendin van Gerard Pique
© Instagram: @Clarachia55

De vermoedens van Shakira werden op een bijzondere manier bevestigd. Toen ze de volgende keer op reis ging, had ze een nieuw potje jam gekocht. Wetende dat Gerard en de kinderen walgen van jam, bleek het potje toch te zijn aangebroken toen ze terugkwam. Daar had een vreemdeling meegesnoept. Even later gingen de twee uit elkaar en maakte Pique de relatie met zijn nieuwe vriendin Clara Chia Marti bekend.

De nieuwe vriendin van Pique

De 23-jarige Clara komt uit Spanje en studeert Public Relations aan een particuliere universiteit. Daarnaast is ze werkzaam bij Kosmos, het sport- en entertainmentbedrijf van haar vriend Gerard Pique. Daar helpt ze bij het organiseren van evenementen en de kans is groot dat ze elkaar ook via Kosmos hebben leren kennen.

© Pro Shots

Sinds Gerard gestopt is met voetballen, is hij veel op reis met Clara. Ze genoten de laatste maanden van reisjes naar Tsjechië en Frankrijk. Clara zelf neemt zichzelf nog in bescherming tegen de buitenwereld. Ze heeft haar sociale media afgeschermd en treedt niet op in de media. Dat weerhield Shakira er niet van om haar in haar laatste nummer nog een subtiele sneer mee te geven. ‘Je hebt een Ferrari ingeruild voor een Twingo, een Rolex voor een Casio’, is onderdeel van de songtekst van BZRP music session #53.

Gerard Pique is nu de vriend van Clara Chia Marti
© Instagram: @Clarachia55

ook interessant

De fans van Barcelona waren zaterdagavond uiteraard ontzettend teleurgesteld na het mislopen van de titel. De reactie van...

Niemand zal erom twisten dat Ajax de verdiende winnaar was van de Klassieker; ook Feyenoorders niet. Toch was...

Voor we met zijn allen in lockdown gingen was Marcos Senesi prima bezig bij Feyenoord. De Argentijnse verdediger...

Barcelona-spelers zijn na het duel met Real Madrid opgewacht door de fans van de Catalaanse club. De supporters...

In 2007 regelde Willem-Alexander koningin Maxima en verscheen de eerste iPhone, maar hoe zat het eigenlijk met de voetbalwereld?...

Het leven van Mike te Wierik kon natuurlijk al niet meer stuk nadat hij afgelopen zomer door EA...