Search
Close this search box.
voetballer-plast-politie-auto-onder-main

Voetballer plast politieauto onder

Voetbalminnend Zuid-Amerika staat er weer goed op vandaag. We penden zojuist al over dit gruwelijke incident, maar gaan meteen door met een Chileense voetballer die zich ongelofelijk heeft misdragen.

José Barrera vond het namelijk geinig om op de terugweg van een uitwedstrijd een geparkeerde politiewagen onder te zeiken. Dat is al schandalig, maar de droeftoeter liet zich ook nog eens met een blij hoofd fotograferen tijdens de brutale plas.

Die foto vond uiteraard zijn weg naar het wereldwijde web en dus kan Barrera vast uitzien naar een fikse straf, zowel van de politie als zijn club Cobreloa. Om de boel wat te sussen, ging hij al publiekelijk door het stof: “We maken allemaal fouten en ik moet dit als een man accepteren. Ik bied de fans, de club en de politie mijn excuses aan.”

Voetballer plast politieauto onder
© Twitter

 

ook interessant

Het gaat lekker met Virgil van Dijk bij Celtic. Al vanaf het begin van het seizoen is hij...

Alsof Peter R. de Vries als analist nog niet erg genoeg was, nodigde Veronica gisteren Victor Reinier uit...

Dries Mertens heeft zijn eerste doelpunt voor Napoli te pakken. De oud-speler van PSV maakte in het duel...

Een bijzondere maatregel in de Azië Cup voor de spelers van Iran. De Iraanse voetballers mogen op de...

Yolanthe verbouwt momenteel haar nieuwe restaurant op Ibiza, en vermaakte zich daar uitstekend. Meer dan uitstekend, ontdekte Shownieuws:...

Meereizen met manlief naar Barcelona, dat is natuurlijk een buitenkansje. De vriendinnen van de Ajacieden Mike van der...