Search
Close this search box.
VI praat wel over Humberto en Dionne

Voetbal Inside praat wél over Humberto en Dionne (en hoe)

Humberto Tan doet het met Dionne Stax, daar is iedereen het wel over eens. Behalve RTL, dat zijn paradepaardje natuurlijk niet in een kwaad daglicht wil zetten. De vermeende affaire wordt daarom doodgezwegen bij de omroep.

Gelukkig is er dan nog Voetbal Inside, waar de heren het natuurlijk niet konden laten iets te zeggen over de voormalig sportpresentator.

“We mogen hier al niet over Humberto Tan praten…”, begon René van der Gijp.

“Wat is er met Humberto Tan dan?” vroeg Johan Derksen daarop, quasi-onschuldig. Wilfred Genee kon het niet laten een klein steekje uit te delen: “Bij deze zender weten we niet wat er aan de hand is.”

“Je kijkt nu op een heel andere manier tegen die Stax aan hoor”, ging Gijp vrolijk verder. “Ik zie hele rare dingen voorbijkomen als ze op tv is.”

Derksen begon vervolgens over een mysterieuze video. “Dat filmpje wil ik op je telefoon nog wel even zien.” Daar praatte Genee snel overheen, waarop de sigaarsnor plagerig zei: “Voel je je een beetje ongemakkelijk?”

Bekijk het fragment hieronder terug.

ook interessant

De legendarische oud-coach Arrigo Sacchi heeft in Italië voor grote opschudding gezorgd met een racistische opmerking. Sacchi wilde...

Ze is mooi, kan goed tennissen en weet ook nog eens hoe ze met een voetbal om moet...

Na de miraculeuze ontsnapping bij Schalke 04 zul je vandaag weinig Ajacieden tegenkomen zonder glimlach op hun gezicht....

Maxim Hartman in je programma staat garant voor tenenkrommende momenten. Dat bleek vorig jaar in Studio France, toen...

René van der Gijp werd op het Televizier-gala gespot met een nieuwe dame aan zijn zijde: het bevallige...

Oranje mag de borst natmaken op het WK in Brazilië. Chili, Oranjes tegenstander in het laatste groepsduel, is...