Search
Close this search box.
vloggers-breken-zonder-kaartje-in-bij-feyenoord-united

WTF! Deze vloggers breken zonder kaartje in bij Feyenoord – United

De Kuip mocht op last van de UEFA dan halfleeg zijn donderdagavond, met FOX Sports-hesje en neppe perskaart kon je gewoon naar binnen wandelen. Dat bewezen twee vloggers voorafgaand aan de wedstrijd Feyenoord – Manchester United.

Het tweetal had zich voorgedaan als medewerkers van FOX Sports en lulden zich op die manier de Rotterdamse voetbaltempel in. Zelfs toen één van de beveiligers onraad rook, gooide dat geen roet in het eten. De twee lieten haar bellen met een vriend, die de dame wijsmaakte dat hij hun stagebegeleider was.

Eindresultaat: twee topplekken bij het veld voor de moedige vloggers en een beveiligingsteam dat waarschijnlijk met het schaamrood op de kaken zit. Deze stunt toont immers wel aan dat er nogal wat schort aan de veiligheid in de Kuip.

ook interessant

Bij het stadion van Schalke 04 is door bouwvakkers een 125 kilo zware bom ontdekt. De bouwlieden waren...

Sylvie Meis krijgt bij Hunkemöller concurrentie van een andere voormalig voetbalvrouw. Kim Feenstra, die het met FC Oss-keeper...

Het is bekend dat Peter R. de Vries en Johan Derksen een GRUWELIJKE hekel aan elkaar hebben en dat...

George de Jong, de vader van voetbalbroers Luuk en Siem de Jong kwam de laatste dagen nogal in...

Een op z’n zachtst gezegd bijzonder tenue van de Argentijnse dameswielerploeg Xirayas de San Luis, een professioneel team...

Dat Tom Dumoulin een geboren en getogen Maastrichtenaar is blijkt maar al te goed uit dit interview, vlak na...