Search
Close this search box.
vloggers-breken-zonder-kaartje-in-bij-feyenoord-united

WTF! Deze vloggers breken zonder kaartje in bij Feyenoord – United

De Kuip mocht op last van de UEFA dan halfleeg zijn donderdagavond, met FOX Sports-hesje en neppe perskaart kon je gewoon naar binnen wandelen. Dat bewezen twee vloggers voorafgaand aan de wedstrijd Feyenoord – Manchester United.

Het tweetal had zich voorgedaan als medewerkers van FOX Sports en lulden zich op die manier de Rotterdamse voetbaltempel in. Zelfs toen één van de beveiligers onraad rook, gooide dat geen roet in het eten. De twee lieten haar bellen met een vriend, die de dame wijsmaakte dat hij hun stagebegeleider was.

Eindresultaat: twee topplekken bij het veld voor de moedige vloggers en een beveiligingsteam dat waarschijnlijk met het schaamrood op de kaken zit. Deze stunt toont immers wel aan dat er nogal wat schort aan de veiligheid in de Kuip.

ook interessant

Als het aan de leiding van Tottenham Hotspur ligt is Frank de Boer volgend jaar de trainer van...

Het is je misschien niet ontgaan dat het een beetje waaide dit weekend, en daar had ook het...

Heel leuk dat de OranjeLeeuwinnen het EK hebben gewonnen, maar we moeten niet doen alsof het een wereldprestatie...

Steven Gerrard heeft zijn grote liefde Liverpool definitief verlaten voor een avontuur bij LA Galaxy. De marketingmachine is...

In bovenstaande video zie je de samenvatting van Ajax-Feyenoord. Ajax versloeg concurrent Feyenoord in een aantrekkelijke klassieker met...

Ken je die mop van Kevin en Megan die na Temptation weer bij elkaar kwamen? Nou, dat duurde...