Search
Close this search box.
Dit vinden de ouders van Rapper Sjors van zijn nieuwe carrière

Dit vinden de ouders van rapper Sjors van zijn nieuwe ‘carrière’

De nieuwe carrière van rapper Sjors deed het internet vorige week ontploffen. Het Limburgse zangtalent zette een tweetal video’s online die weinig aan de verbeelding overlieten. En nu reageert het veelzijdige talent voor het eerst op alle commotie.

Dat doet hij bij YouTube-kanaal Concentrate. Allereerst: Sjors schaamt zich totaal niet voor zijn natuurvideo’s. “Ik heb het gewoon m’n hele leven al gewild. Nu in 2018 had ik zoiets van: ik ga het gewoon doen”, laat hij resoluut weten.

De porno’s werden niet opgenomen in Nederland, maar bij zijn partner in het filmpje. De veelbesproken transgender komt uit België. Aldaar zette Sjors de camera aan en kwam het internetpareltje tot stand.

Hoewel hij zich er niet voor zegt te schamen, houdt hij zijn nieuwe loopbaan ver bij zijn ouders vandaan. “Die hebben het nog niet gezien. Ze willen het ook niet zien”, legt hij uit. “Ze zeggen: het is jouw wereld, jij doet jouw ding.” Klinkt als een verstandige beslissing.

En voor de fans: er komt meer materiaal aan. Sjors laat doorschemeren dat hij onderhandelt met een ‘bekende in de scene’. De Limburger heeft ook al een nieuwe naam bedacht voor zijn internationale doorbraak: die luidt ‘Boy Gerorge’.

Het volledige interview met Rapper Sjors vind je hieronder.

ook interessant

Ajax heeft in het boekjaar 2012/2013 een nettowinst behaald van 18,2 miljoen euro. Dat is 8,5 miljoen meer...

Bryan Ruiz blijft na dit seizoen niet bij PSV. Dat valt althans op te maken uit de woorden...

Ajax beleefde een prachtig seizoen in 2018/2019. Voor het eerst in 5 jaar pakten de Amsterdammers de Eredivisie-titel,...

Betis-speler Alfred N’Diaye is een held in Spanje. De middenvelder uit Senegal heeft afgelopen weekend tijdens een uitwedstrijd...

It’s not coming home, maar de Engelsen kunnen in ieder geval derde worden op het WK. Moeten ze...

Het werd her en der al geroepen gisteravond: Matthijs de Ligt is door zijn uitstekende optreden in Ajax...