Search
Close this search box.
Vieze oude mannetjes met Puck

Vieze oude mannetjes willen met Puck op de foto: “Gewoon blijven lachen”

Hoe kunnen we International Women’s Day beter vieren dan aandacht te schenken aan Puck Moonen? De 22-jarige wielrenster won nooit een noemenswaardige koers, maar is online één van de populairste Nederlandse sporters.

Elke man weet hoe dat komt, maar Puck wijdt er in een interview met BN De Stem uitgebreid over uit. Bij elk evenement waar de Brabantse schone aanwezig is, krijgt ze een colonne fans achter zich aan. En daar zitten aparte types bij. Oude mannen, bijvoorbeeld.

https://www.instagram.com/p/BuwYr5XAq3l/

Een beetje vreemd, maar Puck zit er niet mee. Ach, ik ben het gewend. Gewoon blijven lachen”, vertelt ze aan de krant. “De sponsor van de ploeg is ook blij met alle aandacht. Soms ga ik voor een sponsor met een groepje mannen fietsen. De eerste tien minuten gaat dat met veel bombarie en show. Daarna hoor je ze meestal niet meer zo.”

Maar hoewel men vooral op haar uiterlijk afkomt, heeft Puck haar wielerloopbaan niet opgegeven. Haar sport gaat boven alles. Ook boven bikinifoto’s dus, die haar de meeste likes opleveren. “Maar dat wil niet zeggen dat ik meer bikinifoto’s ga posten. Foto’s moeten een beetje in de lijn zijn van waarmee ik bezig ben. En dat is vooral fietsen.”

Hoe het ook zij, op Instagram heeft Puck met haar 318.000 volgers meer Insta-fans dan pakweg Dafne Schippers (245.000), Estavana Polman (190.000) en Suzanne Schulting (105.00). Maar, denkt Puck: “Suzanne Schulting plaatst meer blotere foto’s dan ik. Die gaat er wel komen zo.”

Vieze oude mannetjes met Puck
© Instagram
Vieze oude mannetjes met Puck
© Instagram
Vieze oude mannetjes met Puck
© Instagram

ook interessant

Chelsea-trainer José Mourinho heeft een flinke steek uitgedeeld aan Arsene Wenger, de manager van Arsenal. De Franse oefenmeester...

Het hoogtepunt van de voetbalcarrière van Roy Makaay was zonder meer zijn periode bij Bayern München. De spits...

Robin van Persie en Arjen Robben zijn beide in de top tien van de Gouden Bal verkiezing geëindigd....

Jordy Clasie hield het niet droog, toen zijn grote held Willem van Hanegem hem in een videoboodschap succes...

Het gonst al maanden van de geruchten dat Clarence Seedorf in beeld is als hoofdtrainer van AC Milan....

Achter iedere succesvolle man staat een sterke vrouw. Dat gezegde gaat ook op voor Novak Djokovic, die al...