Search
Close this search box.
Viespeuk knijpt deze vrouw in bips

Viespeuk knijpt deze vrouw in bips, maar krijgt daar veel spijt van

Maak even kennis met Leanna Carr, een Amerikaanse studente die deze week in Dublin op vakantie was. Veel Amerikanen vinden ons Europeanen een stelletje viespeuken, en daar kreeg Leanna het directe bewijs voor.

In een drukke straat werd de dame in haar achterwerk geknepen door een onbeschofte Ier met losse handjes. “Je bent een Amerikaanse, dus dat vind je vast leuk”, liet hij weten. Dat had hij beter niet kunnen doen, want Leanna doet in haar vrije tijd aan bodybuilden.

Haar eerste reactie was dan ook om haar aanvaller keihard in zijn gezicht te stompen. Topwijf, toch? Leanna plaatste op Twitter een foto van haar geschaafde knokkels (tekst gaat verder onder de post).

In een Instagram-post benadrukt Leanna dat ze geen gewelddadig persoon is. “Maar het was een situatie waarin ik me kwetsbaar, bedreigd en kwaad voelde.” Ze vertelt in dezelfde post dat ze door veel vrouwen is benaderd met een persoonlijk verhaal over seksuele intimidatie. “Ik heb het gevoel dat dit nog veel te vaak gebeurd en dat iedereen het voor zichzelf houdt. Ik wil graag de dialoog openen voor vrouwen (en mannen).”

Viespeuk knijpt deze vrouw in bips
© Instagram
Viespeuk knijpt deze vrouw in bips
© Instagram

ook interessant

Hij hoeft hij zich geen zorgen te maken over de financiën, want Ibrahim Afellay heeft een geschat vermogen...

Vitesse moet morgenavond zijn rechtsback missen in het duel tegen Excelsior. De voetballer werd vannacht gearresteerd vanwege een...

Dat prins Harry niet de eerste liefde van Meghan Markle was weten we langer dan vandaag. De Suits-actrice...

Het heerschap dat Dani Alves deze week een banaan toewierp, is vandaag door de Spaanse politie opgepakt. Alves...

Cristiano Ronaldo was gisteren jarig en dat liet zelfs Zlatan Ibrahimovic niet ongemerkt voorbij gaan. Zlatan zou Zlatan...

Scheids Mark Clattenburg, wie kent hem niet, stond even voor schut in de pot Reading – Liverpool. Na...