Search
Close this search box.

De vier beste cadeaus voor een voetbalvrouw

Oké, we geven het toe, wij mannen zijn weleens iets teveel met voetbal bezig, waardoor vrouwen zich letterlijk op de tweede plaats voelen staan. Dus wat moeten we doen om ervoor te zorgen dat we tóch gewoon de Champions League finale mogen kijken, zonder gezeur? Precies, geef haar gewoon een leuk cadeau voor haar verjaardag, waarmee ze zichzelf prima kan vermaken terwijl wij naar het voetbal aan het kijken zijn.

We hebben de leukste cadeaus voor de verjaardag van een vrouw op een rijtje gezet., zodat jij weer wat credits verdient om ongestoord voetbal te kunnen kijken. Het seizoen is dan al wel bijna voorbij, maar de zomervakantie is de prima tijd om alles weer helemaal goed te maken.

  1. Een rondvaart in de Biesbos mét hightea

Waarmee maak je je vrouw gelukkiger dan een lekker dagje weg met z’n tweeën? Gegarandeerd dat je makkelijk twee wedstrijden zonder gezeur kan kijken nadat je dit gelukmakende cadeau aan haar gegeven hebt.

Een lekkere rondvaart door de Biesbos met daarna een hightea als aflsuiter. De meeste vrouwen zullen dit zeker kunnen waarderen. Enige waarover je na zou moeten denken, doet ze dit inderdaad liever met jou of zal ze toch liever met vriendinnen gaan?

  1. Een lekker zachte fleece deken

Ze kan natuurlijk ook gewoon bij je komen zitten als jij voetbal kijkt. Oké, het geluid zal wellicht nog een probleempje kunnen zijn, maar als ze haar tijdschriftje kan lezen met een lekker fleecedekentje omgeslagen, dat moet toch prima zijn. Of ze pakt de tablet of laptop, oordopjes in en kijken naar de favoriete serie.

Hebben jullie toch mooi dat avondje samen op de bank, en kan jij gewoon je voetbalwedstrijden kijken. Duidelijke win-win dus.

  1. Een mooi fotokussen

Een foto-kussen met jullie mooiste foto erop, of anders van de kinderen of van jullie favoriete huisdier?

Een leuk cadeau waarmee je je vrouw zeker vrolijk zal maken.

  1. Een gepersonaliseerde wijnkelk

Wat is er nou leuker dan een lekker wijntje te drinken uit een gepersonaliseerd wijnglas? Als je je vrouw hiermee verwent dan weten we zeker dat jij gaat scoren!

ook interessant

Misschien hebben jouw pa en ma je ook wel eens verboden om te FIFA’en. Omdat je je huiswerk...

Ze zijn niet aan te slepen, de Real Madrid-shirts van kersverse aanwinst James Rodriguez. In 48 uur gingen...

Het is de nachtmerrie van elke keeper, op het hoogste niveau een enorme blunder maken die de hele...

Heerlijke beelden vanuit Londen, waar winnaar Novak Djokovic en winnares Serena Williams helemaal losgaan tijdens het afsluitende gala...

Merab Jordania heeft zijn excuses aangeboden aan algemeen directeur van Vitesse, Joost de Wit. De voormalig eigenaar van...

Johan Derksen neemt zelden een blad voor de mond, maar meestal houdt de besnorde analist zich wel in...