Search
Close this search box.

Video: Afellay ontroerd door staande ovatie

Ibrahim Afellay is eindelijk terug na een slepende blessure. Hij mocht zondagavond invallen bij de wedstrijd tussen Barcelona en Malaga en kreeg een staande ovatie van het publiek: “Het was maar een gewone wedstrijd, maar wel een heel belangrijke dag voor mij. Die staande ovatie was helemaal te gek”, zei Afellay na afloop van de wedstrijd.

De oud-speler van PSV stond ruim een jaar aan de kant wegens een chronische peesblessure in zijn rechterbovenbeen, hij speelde in 2012 voor het laatst in het shirt van Barcelona. “Een droom om weer terug te zijn. Ik ben sinds een paar dagen volledig fit verklaard, dus ik heb nog wel meer training nodig om beter te worden. Het gaat elke dag beter.”

Afellay wilde niet alleen het publiek, maar ook detechnische staf bedanken. bedankte niet alleen het publiek, maar ook de technische staf van de Catalaanse topclub. “Ik dank coach Martino voor zijn vertrouwen in mij. Hij is een belangrijk persoon in de club en heeft altijd goed voor me gezorgd.”

ook interessant

PSV-directeur Tiny Sanders gaat in het voorjaar van 2014 weg bij PSV. Dat maakte de Geldropper bekend tijdens...

Manchester United-coach Louis van Gaal heeft het niet alleen moeilijk met de Engelse taal maar vindt het blijkbaar...

Cristiano Ronaldo heeft in een persoonlijke videoboodschap al zijn fans bedankt voor hun onvoorwaardelijke steun. Ronaldo vond het...

Twee doelpunten van Romelu Lukaku verzekerde het Belgische elftal gisteren tegen Kroatië van een plaats op het WK....

Frank de Boer heeft nog geen interesse in Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart. Los van het...

Het zit FIFA-baas Sepp Blatter niet lekker dat er nog zes WK-stadions afgebouwd moeten worden in Brazilië. Drie...