Search
Close this search box.
VI-icoon stapt mogelijk op

VI-icoon stapt mogelijk op

Het zou goed kunnen dat Wilfred Genee dit tv-seizoen vaarwel zegt tegen Voetbal Inside. De presentator heeft zijn contract nog niet verlengd, weet Johan Derksen te melden aan Het Parool.

Hoewel de twee elkaar regelmatig in de haren vliegen, geeft de sigaarsnor eerlijk toe dat hij een vertrek van Genee best jammer zou vinden. “Hij is natuurlijk de ultieme presentator”, aldus Derksen.

De norse voetbalanalist heeft zelf een contract tot het WK 2018, net als René van der Gijp. “Dan ben ik 69 en stop ik ermee”, laat hij weten.

Een afscheid van Genee zou niet uit de lucht komen vallen, omdat de presentator al eerder aangaf meer te willen doseren. Naast VI is hij ook nog dj bij BNR, presenteert hij ‘s zomers een show rondom de Tour de France en zet hij zich in voor gezonde voeding in voetbalkantines.

ook interessant

Evander Sno, voormalig voetballer van onder andere Feyenoord en Ajax, moet woensdag voorkomen. Sno wordt verdacht van poging...

Bijna alles is bekend over topanalist Pérez, maar wat weten we over zijn privéleven? Dit zijn het gezin...

Niet de spelers, maar een brutale steenmarter steelt dit seizoen de show bij Heracles Almelo. Het beestje rende...

Dat veel voetballers wel van een gokje houden, dat is een bekend verhaal. Er zijn tientallen profvoetballers te...

Berlijn is met vier miljoen inwoners veruit de grootste stad van Duitsland, maar voor een goede voetbalpot hoef...

Ja hoor, Royston Drenthe heeft zijn niggah-kapper gevonden. De Nederlandse buitenspeler in Russische dienst kwam veel in het...