Search
Close this search box.
Vervelende Van Persie geslacht

Vervelende Van Persie geslacht: “Breek een been, eikel”

Robin van Persie bezorgde Fenerbahce met zijn doelpunt dan wel de overwinning op koploper Besiktas, het ging na afloop meer over het vreemde gedrag van de Nederlandse spits.

RvP zorgde er voor dat Besiktas-speler Dusko Tosic met rood kon vertrekken, daagde daarna het thuispubliek uit en vond het nodig zijn doelpunt voor de neus van tegenspeler Oguzhan Özyakup te vieren. Dat laatste is opmerkelijk, aangezien de twee in hun Arsenal-tijd goed met elkaar op konden schieten.

Özyakup toonde zich na afloop dan ook teleurgesteld. “Ik was heel goed bevriend met een bepaalde speler op het veld”, laat hij aan Turkse media weten, duidelijk doelend op Van Persie. “Dat is anders na vanavond. Soms zie je op het veld het ware gezicht van een voetballer.”

Ook de vrouw van Tosic, de speler die door toedoen van Van Persie rood kreeg, roerde zich. Op Twitter liet ze in niet mis te verstane bewoordingen weten hoe ze dacht over de voetballer. “Robin van Persie is een stomme motherfucker”, schreef Jelena Karleusa. “Breek een been, eikel.”

Vriendlief was niet blij met de tweet, waarop Karleusa hem verwijderde. Ze liet even later echter alsnog weten niet van ‘smerige spelers’ te houden.

Kortom: Van Persie staat er weer goed op in Turkije!

https://twitter.com/Turistreyiz/status/828307397445812226

https://twitter.com/tmcntncr/status/828307067706474497

 

ook interessant

Ajax staat met 4-0 achter tegen FK Rostov. Ja, laat dat even op je inwerken. Dat tot grote...

Het is nu eenmaal niet anders voor Vitesse-fans: de meeste spelers van hun geliefde cluppie hopen zo snel...

Johan Cruijff heeft in zijn wekelijkse WK-column forse kritiek geuit op het Nederlands elftal. Ondanks dat Oranje zich...

Everton stak tientallen miljoenen in zijn selectie, maar tot nu toe levert dat niet meer dan een magere...

De doelman van Manchester City, Ederson is toch fit genoeg bevonden voor het duel van woensdag met Feyenoord....

Wie Nicol Kremers zegt, denkt ongetwijfeld direct aan Peter Gillis. Maar tegenwoordig is dat niet meer omdat de...