Search
Close this search box.
Vervelende Van Persie geslacht

Vervelende Van Persie geslacht: “Breek een been, eikel”

Robin van Persie bezorgde Fenerbahce met zijn doelpunt dan wel de overwinning op koploper Besiktas, het ging na afloop meer over het vreemde gedrag van de Nederlandse spits.

RvP zorgde er voor dat Besiktas-speler Dusko Tosic met rood kon vertrekken, daagde daarna het thuispubliek uit en vond het nodig zijn doelpunt voor de neus van tegenspeler Oguzhan Özyakup te vieren. Dat laatste is opmerkelijk, aangezien de twee in hun Arsenal-tijd goed met elkaar op konden schieten.

Özyakup toonde zich na afloop dan ook teleurgesteld. “Ik was heel goed bevriend met een bepaalde speler op het veld”, laat hij aan Turkse media weten, duidelijk doelend op Van Persie. “Dat is anders na vanavond. Soms zie je op het veld het ware gezicht van een voetballer.”

Ook de vrouw van Tosic, de speler die door toedoen van Van Persie rood kreeg, roerde zich. Op Twitter liet ze in niet mis te verstane bewoordingen weten hoe ze dacht over de voetballer. “Robin van Persie is een stomme motherfucker”, schreef Jelena Karleusa. “Breek een been, eikel.”

Vriendlief was niet blij met de tweet, waarop Karleusa hem verwijderde. Ze liet even later echter alsnog weten niet van ‘smerige spelers’ te houden.

Kortom: Van Persie staat er weer goed op in Turkije!

https://twitter.com/Turistreyiz/status/828307397445812226

https://twitter.com/tmcntncr/status/828307067706474497

 

ook interessant

Ex-voetballer Jhonny van Beukering wordt verdacht van hennepteelt. Bij de 30-jarige oud-profvoetballer uit Arnhem werd in zijn woning...

Soms doen voetballers iets heel goeds voor de fans. Zlatan Ibrahimovic doet het dit keer. Het verhaal: Hajrudin...

Ronaldinhois door zo’n 200 journalisten van toonaangevende media uitgeroepen tot de beste voetballer in Zuid-Amerika in 2013. Ronaldinho...

Jaap Stam zal voorlopig nog niet naar AC Milan gaan. Een tussentijds vertrek bij Ajax is niet aan...

Feyenoord-fans hebben het de laatste weken liever niet over hun eigen club, dus wordt de focus maar verlegd...

Adebayo Akinfenwa geldt al jaren als sterkste speler in FIFA 18 en daar geniet hij met volle teugen...