Search
Close this search box.
Verstappen vraagt Sven Kramer om schaatstips

Verstappen vraagt Sven Kramer om schaatstips, en dat is wel nodig ook

Max Verstappen is afgereisd naar Barcelona om wat testrondjes te rijden in zijn nieuwe wagga, maar heeft net als veel Nederlanders de schaatskoorts te pakken. Op Instagram toont de topcoureur zijn schaatsslag, en vraagt hij Sven Kramer om advies.

Dat is wel nodig ook, want erg soepel ziet het er niet uit in onderstaande video. Dat wordt hem in de comments ook duidelijk gemaakt. “Max, dat ziet er toch meer uit als dansen op de klassenavond van groep 8?” stelt iemand. Anderen roepen meermaals dat de F1-rijder ‘dieper’ moet zitten; bekend vakjargon uit de schaatswereld.

Gouden medaille-winnaar Kramer heeft nog niet gereageerd op de oproep van Max. Het is niet voor het eerst dat we een beroerd schaatsende Max zien: zijn ex-vriendinnetje lachte hem al eens keihard uit toen hij zwabberend op het ijs stond.

Het is bovendien de vraag of Max van de kortstondige schaatskoorts kan genieten, want hij woont in Monaco.

ook interessant

Het was alweer zijn derde poging, maar drie keer is niet altijd scheepsrecht. Chelsea-eigenaar Roman Abramovich gaat scheiden...

Mario Balotelli staat bekend om zijn fratsen en styreken. Zo gooide hij dartpijltjes op jeugdspelers en stak hij...

Het is Ireen Wüst gelukt om haar tiende Olympische medaille binnen te slepen. Na zilver op de 3.000,...

Waar wij altijd droogkloten als Jeroen Grueter, Frank Snoeks en Theo Reitsma op televisie horen, zijn de commentators...

Tegenover NU.nl gaat de chef Voetbal van de NOS in op de roep om Jack van Gelder. Hij...

Dit keer een voetbalvrouw in deze rubriek die misschien wel bekender is dan haar wederhelft. Je zou het...