Search
Close this search box.
Verstappen niet naar Sportgala

Verstappen slaat Sportgala over, en vertelt héél duidelijk waarom

Eén van de belangrijkste Nederlandse sportmannen van het moment kan alvast van de gastenlijst van het Sportgala geschrapt worden. Max Verstappen komt niet naar het evenement, dat op 19 december plaatsvindt.

Heel verrassend is dat niet, want toen Max vorig jaar Sportman van het Jaar werd, kwam hij ook niet opdagen. Met zijn welbekende eerlijkheid vertelt hij waarom hij het gala van de NOC*NSF laat schieten.

“Ik ben al zoveel weggeweest. Dan heb ik niet echt zin om op een gala te zitten”, vertelt Verstappen in Abu Dhabi aan de NOS. “Het interesseert me niet of ik een prijs win, dus geef ‘m maar aan een ander. Je wint toch nooit twee keer achter elkaar.”

De jonge coureur voegt daar nog aan toe dat hij de Formule 1 winnen belangrijker vindt dan een prijs in eigen land. Toen hij Sportman van het Jaar werd, nam hij wel een dankwoord op.

ook interessant

Cambuur Leeuwarden trainer Dwight Lodeweges maakt na dit seizoen de overstap van SC Cambuur naar SC Heerenveen. Bij...

Anaitz Arbilla, verdediger van Rayo Vallecano, had gisteren een moeilijke avond. In het eerste gedeelte van de wedstrijd...

We zijn het alweer bijna vergeten, maar Christian Eriksen verliet deze zomer Ajax voor Tottenham Hotspur. De Deen...

Deze goal vergeet je niet snel meer, wat een doelpunt:

...

Vorige week bereikte het trieste nieuws ons dat Junior Malanda om het leven kwam door een auto-ongeluk. Langzaamaan...

Hans Kraay jr. mag dan constant voor lul gezet worden in Voetbal Inside, de jasjesgooiende driftkikker heeft best kijk...