Search
Close this search box.

Verstappen neemt media en Vettel op de hak

Max Verstappen kende gisteren tijdens de GP van Frankrijk een uitstekend resultaat. De nog altijd slechts 20-jarige coureur pakte de tweede plek achter de ongenaakbare Lewis Hamilton en mocht daardoor voor de derde keer in vier races het podium bestijgen.

Sebastian Vettel kende een mindere Grand Prix. Hij botste al in de eerste bocht op Valterri Bottas en moest dus al snel aan een inhaalrace beginnen. Uiteindelijk werd Vettel alsnog vijfde, maar Verstappen kon het niet laten een sneer uit te delen naar de Duitser.

Verstappen reageerde daarmee op de kritiek die hij zelf te verduren kreeg toen hij een paar races minder presteerde en ongelukken veroorzaakte: “Jullie hebben mij gevraagd om mijn rijstijl aan te passen, dus nu zouden jullie hetzelfde aan Vettel moeten vragen. Dat is mijn advies aan iedereen in deze perszaal”, aldus Verstappen. Hij verduidelijkte daarna snel: “Natuurlijk moet Vettel niets aanpassen. Hij moet de volgende race gewoon weer in zijn auto stappen en doorgaan met wat hij altijd al deed.”

Vettel reageerde al snel op de grap van Verstappen: “Het lijkt me het beste om hier niks over te zeggen. Ik ben te oud voor deze grappen.”

ook interessant

Een bekend fenomeen: ballenjongens die bij een voorsprong van hun ploeg de bal het liefst niet naar de...

Na de onthulling van Maria Sharapova gisteravond, is er opnieuw een Rus tegen de dopinglamp aangelopen, zo meldt...

NAC Breda bestaat vandaag 105 jaar en dat moet gevierd worden. Op het Twitter-account van de Bredase voetbalclub...

Dimitar Berbatov laat in een oefenwedstrijd met AS Monaco zien wat hij goed kan: mooie goals maken! Met...

Clarence Seedorf wordt de nieuwe trainer van AC Milan. Dat meldt Voetbal International zojuist. De middenvelder, nu nog...

Bizar verhaal in De Telegraaf: een 50-jarige man beweert de zoon van Guus Hiddink te zijn. Tegenover De...