Search
Close this search box.
Verstappen neemt het op voor Younes

Verstappen neemt het op voor Younes: “Had hetzelfde gedaan”

Amin Younes krijgt in Nederland vooral de wind van voren, maar er is één populaire sportman die achter hem staat. Niemand minder dan Max Verstappen!

Verstappen, zelf ook niet vies van een omstreden beslissing, snapt dat Younes onlangs weigerde in te vallen bij Ajax. Erik ten Hag zei na afloop dat hij de aanvaller wilde belonen, maar dat vindt Max onzin. “Ik geef Younes gelijk”, aldus de Limburgse coureur, die zelf PSV-fan is. “Ik had precies hetzelfde gedaan. Iedereen begrijpt toch dat dit allesbehalve een beloning is…”

Het racetalent vindt dat je onderdeel van een team moet zijn, maar dat dat ook zijn grenzen heeft. Zelf weigert hij af en toe nadrukkelijk instructies. Bijvoorbeeld in in 2015, toen hij zijn teamgenoot Carlos Sainz niet wilde laten passeren.

Younes lijkt zijn carrière voort te zetten in zijn geboorteland Duitsland, bij Vfl Wolfsburg. Een transfer naar Napoli wees hij deze winter van de hand. De international traint nu mee bij Jong Ajax.

ook interessant

Wij zijn er nog niet uit: is dit nu de mooiste FIFA-goal ooit, of is de keeper gewoon...

Dirk Kuyt had een groot aandeel in de landstitel van Feyenoord, dat staat vast. Het neemt niet weg...

Opnieuw een prachtig doelpunt dat de hele Wereld overgaat vanuit Mexico. Rogelio Chavez, speler van Cruz Azul, zal...

Je hebt vast meegekregen dat de medaille-winnaars op de ploegenachtervolging hun tradtionele huldigingstegel iets té baldadig door het...

Hij gaat de concurrentiestrijd aan met Brian Brobbey. Over de vriendin van Chuba Akpom en zijn jeugdzondes: dit...

Ajax weet zijn tegenstander, en dat is er één van formaat. Real Madrid is de volgende horde op...