Search
Close this search box.
Veroordeelde moordenaar gaat Chelsea trainen

‘Veroordeelde moordenaar gaat Chelsea trainen’

Het lijkt er sterk op dat Antonio Conte vanaf volgend seizoen de nieuwe trainer van Chelsea is. Mocht dat inderdaad zo zijn, dan halen de Londenaren volgens The Sun een moordenaar in huis.

Het gaat dan niet om Conte zelf, maar zijn vaste assistent Massimo Carrera. De tabloidkrant doet het met zijn sterke taalgebruik voorkomen alsof Carrera er met een hakbijl op uit ging, maar de werkelijke situatie ligt iets anders. Die is daardoor niet minder treurig, overigens: de Italiaan reed in 2011 namelijk twee studentes dood.

Zijn advocaten probeerden Carrera vrij te pleiten door te stellen dat er geen bewijs was dat hij de auto bestuurde en de geramde wagen niet meer te ontwijken was. De rechter besloot echter anders en veroordeelde de oefenmeester tot 30 maanden cel.

Ondanks die grote smet op zijn blazoen is Carrera een gerespecteerd voetbalman in Italië. Hij nam onder andere Juventus onder zijn hoede toen Conte in 2012 vier maanden geschorst werd.

 

ook interessant

Arjen Robben is in de race voor de titel van Europees voetballer van het jaar. Dan moet hij...

Als het aan René van der Gijp ligt, maakt hij zijn laatste reeks van VI Oranje met Johan...

Fans van Willem Kieft in het programma Voetbal Inside moeten voortaan naar een ander kanaal zappen. De oud-spits keert de...

‘Gallery play’ van PSV gisteravond: de Eindhovenaren maakten NEC thuis met liefst 5-0 in. Uitblinker Zakaria Bakkali wist...

Irritante reclames schijnen te werken, en dat is waarschijnlijk de reden dat we sinds een paar weken de...

Over de vraag wie Frank de Boer een betere trainer vindt, Louis van Gaal of Guus Hiddink, hoeft...