Search
Close this search box.
Veroordeelde moordenaar gaat Chelsea trainen

‘Veroordeelde moordenaar gaat Chelsea trainen’

Het lijkt er sterk op dat Antonio Conte vanaf volgend seizoen de nieuwe trainer van Chelsea is. Mocht dat inderdaad zo zijn, dan halen de Londenaren volgens The Sun een moordenaar in huis.

Het gaat dan niet om Conte zelf, maar zijn vaste assistent Massimo Carrera. De tabloidkrant doet het met zijn sterke taalgebruik voorkomen alsof Carrera er met een hakbijl op uit ging, maar de werkelijke situatie ligt iets anders. Die is daardoor niet minder treurig, overigens: de Italiaan reed in 2011 namelijk twee studentes dood.

Zijn advocaten probeerden Carrera vrij te pleiten door te stellen dat er geen bewijs was dat hij de auto bestuurde en de geramde wagen niet meer te ontwijken was. De rechter besloot echter anders en veroordeelde de oefenmeester tot 30 maanden cel.

Ondanks die grote smet op zijn blazoen is Carrera een gerespecteerd voetbalman in Italië. Hij nam onder andere Juventus onder zijn hoede toen Conte in 2012 vier maanden geschorst werd.

 

ook interessant

In de Jupiler League heeft SC Telstar een leuke actie bedacht om het Stadion vol te krijgen voor...

Er zijn meerdere redenen waarom voetballers het Manchester United trainingspak zo graag dragen. Iedereen heeft wel een mening...

De Braziliaanse middenvelder Kaka deed zich ooit voor als vrome, christelijke family man. Zo beweerde de voetballer dat...

Qua sportieve prestaties wil het niet vlotten, qua bekendheid is ze de populairste wielrenner. Dit is de nieuwe...

FIFA 16 is uit en dus kunnen we de balans opmaken: heeft EA Sports er dit keer wel...

Kenny Tete kan weer meetrainen bij Ajax. De verdediger scheurde eind januari een enkelband af en was sindsdien...