Search
Close this search box.
Vermogen van Yolanthe

Het mega-vermogen dat Yolanthe overhield aan relatie met Sneijder

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft inmiddels een nieuwe vriend gevonden, maar haar relatie met voormalig profvoetballer Wesley Sneijder heeft haar zeker geen windeieren gelegd. Mede daardoor bedraagt het vermogen van Yolanthe op dit moment tientallen miljoenen euro’s!

Het vermogen van Yolanthe Cabau
© Instagram: @Yolanthecabau

Met Lentini Eersteling heeft Yolanthe een nieuwe liefde gevonden. De tien jaar jongere vriend van Yolanthe werkt als model. Daarmee doet Yolanthe definitief afstand van haar ex-man Wesley Sneijder, met wie ze sinds 2009 samen was. Dat huwelijk heeft haar veel ellende opgeleverd, maar uiteindelijk ook een goed gevulde portemonnee.

Maak kennis met de nieuwe vriend van Yolanthe: Lentini Eersteling

Yolanthe Cabau heeft een vermogen van 23 miljoen euro
© Instagram: @Yolanthecabau

Inkomsten Yolanthe

Volgens De Telegraaf waren Wesley Sneijder en Yolanthe getrouwd in gemeenschap van goederen. Daarom heeft Yolanthe een flink deel van het vermogen van Wesley met zich meegenomen na de breuk. Volgens Quote had Sneijder op dat moment een vermogen van 37 miljoen euro, waarvan Yolanthe de helft overnam. Zelf had ze ook het een en ander verdiend in haar carrière, waardoor ze meer dan twintig miljoen euro overhield aan die relatie.

Yolanthe Cabau hield meer dan twintig miljoen euro over aan relatie met Wesley Sneijder
© Instagram: @Yolanthecabau

Yolanthe heeft zelf haar geld verdiend als actrice, presentatrice en met modellenwerk. Maar dat staat in schril contrast met wat Wesley jaarlijks opstreek. In de nadagen van zijn carrière verdiende Sneijder nog 3,75 miljoen euro per jaar in Qatar. Yolanthe maakte bekend wat ze voor enkele acteerklussen kreeg. Zo ontving ze na een maand arbeid 2700 euro voor haar rol in de film Turkse Chick en 6300 euro in een maand voor haar bijdrage aan De Heineken Ontvoering.

De inkomsten en het salaris van Yolanthe Cabau
© Instagram: @Yolanthecabau

Het vermogen van Yolanthe Cabau: 23 miljoen euro

Toch heeft Yolanthe twee bv’s op haar naam staan, die in totaal goed zijn voor een eigen vermogen van 800.000 euro. Ook niet mis natuurlijk. Daarnaast erfde Yolanthe ooit flink wat geld van haar overleden vader, die succesvol horecaondernemer was. Daardoor ligt het vermogen van Yolanthe momenteel over de twintig miljoen euro. Naar schatting is haar vermogen in 2023 ongeveer 23 miljoen euro.

Yolanthe Cabau heeft veel geld verdiend
© Instagram: @Yolanthecabau

ook interessant

Waarom moeilijk doen met versierpogingen als het ook makkelijk kan, moet deze PSV-fan gedacht hebben. De man liep...

Celtic heeft geluk. De club uit Schotland moest twee keer op rij zijn meerdere herkennen in Legia Warschau,...

Als je Puck Moonen nog steeds niet kent, heb je onder een steen gelegen. De Brabantse wielrenster boekt...

Trouwe kijkers van VI weten al langer dat Johan Derksen een gruwelijke hekel heeft aan Peter R. de...

Voetballers krijgen torenhoge salarissen en kunnen zich daarom de mooiste en grootste huizen veroorloven. Een overzicht van de allervetste...

Rob Rensenbrink, de man die op het WK van 1978 de beroemde bal op de paal schoot, heeft...