Search
Close this search box.
Vermogen van Yolanthe

Het mega-vermogen dat Yolanthe overhield aan relatie met Sneijder

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft inmiddels een nieuwe vriend gevonden, maar haar relatie met voormalig profvoetballer Wesley Sneijder heeft haar zeker geen windeieren gelegd. Mede daardoor bedraagt het vermogen van Yolanthe op dit moment tientallen miljoenen euro’s!

Het vermogen van Yolanthe Cabau
© Instagram: @Yolanthecabau

Met Lentini Eersteling heeft Yolanthe een nieuwe liefde gevonden. De tien jaar jongere vriend van Yolanthe werkt als model. Daarmee doet Yolanthe definitief afstand van haar ex-man Wesley Sneijder, met wie ze sinds 2009 samen was. Dat huwelijk heeft haar veel ellende opgeleverd, maar uiteindelijk ook een goed gevulde portemonnee.

Maak kennis met de nieuwe vriend van Yolanthe: Lentini Eersteling

Yolanthe Cabau heeft een vermogen van 23 miljoen euro
© Instagram: @Yolanthecabau

Inkomsten Yolanthe

Volgens De Telegraaf waren Wesley Sneijder en Yolanthe getrouwd in gemeenschap van goederen. Daarom heeft Yolanthe een flink deel van het vermogen van Wesley met zich meegenomen na de breuk. Volgens Quote had Sneijder op dat moment een vermogen van 37 miljoen euro, waarvan Yolanthe de helft overnam. Zelf had ze ook het een en ander verdiend in haar carrière, waardoor ze meer dan twintig miljoen euro overhield aan die relatie.

Yolanthe Cabau hield meer dan twintig miljoen euro over aan relatie met Wesley Sneijder
© Instagram: @Yolanthecabau

Yolanthe heeft zelf haar geld verdiend als actrice, presentatrice en met modellenwerk. Maar dat staat in schril contrast met wat Wesley jaarlijks opstreek. In de nadagen van zijn carrière verdiende Sneijder nog 3,75 miljoen euro per jaar in Qatar. Yolanthe maakte bekend wat ze voor enkele acteerklussen kreeg. Zo ontving ze na een maand arbeid 2700 euro voor haar rol in de film Turkse Chick en 6300 euro in een maand voor haar bijdrage aan De Heineken Ontvoering.

De inkomsten en het salaris van Yolanthe Cabau
© Instagram: @Yolanthecabau

Het vermogen van Yolanthe Cabau: 23 miljoen euro

Toch heeft Yolanthe twee bv’s op haar naam staan, die in totaal goed zijn voor een eigen vermogen van 800.000 euro. Ook niet mis natuurlijk. Daarnaast erfde Yolanthe ooit flink wat geld van haar overleden vader, die succesvol horecaondernemer was. Daardoor ligt het vermogen van Yolanthe momenteel over de twintig miljoen euro. Naar schatting is haar vermogen in 2023 ongeveer 23 miljoen euro.

Yolanthe Cabau heeft veel geld verdiend
© Instagram: @Yolanthecabau

ook interessant

Zie hier de samenvatting Australië – Nederland (2-3). De wedstrijd tussen Nederland en Australië is vanavond in Porto...

We weten dat Wesley Sneijder grapjes over zijn geringe lengte maar moeilijk kan verkroppen, maar hoe reageert hij als zijn bloedeigen...

Een nieuwe Europa Cup is voor PSV ver weg na de blamage van gisteravond, een prijs die de...

Een paar weken terug zagen we hoe Zlatan Ibrahimovic een fan die het veld oprende beloonde met zijn...

Ivoorkust had tegen Kameroen aan een punt genoeg om zich te plaatsen voor de Afrika Cup. Dat lukte...

Door een verhaal van de Zweedse voetbalster Alexandra Nord doet #metoo ook zijn intrede in het Engelse voetbal....